Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой не ме позна на Интерпред?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой не ме позна на Интерпред?

fiat_love написа:
    На обяд на светофара пред мен имаше сребриста Brava ELX. Светках, свирках, но шофьора не ме позна. Предполагам, че пред мен беше или Здравко или Явор. Да си признават бързо. Колата изпуши малко на старта та мисля, че беше JTD-то на Явор.
    В този район Здравко е основният заподозрян :D Но пък щом пуши...
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Re: Кой не ме позна на Интерпред?

sev написа:
    fiat_love написа:
    На обяд на светофара пред мен имаше сребриста Brava ELX. Светках, свирках, но шофьора не ме позна. Предполагам, че пред мен беше или Здравко или Явор. Да си признават бързо. Колата изпуши малко на старта та мисля, че беше JTD-то на Явор.
    В този район Здравко е основният заподозрян :D Но пък щом пуши...
    Е понатиснал я е по-яко и е пропушила :D

Коментар

Не е Здравко, мойта е HSX а днеска съм и с бравото... Така че който е да си признава бързо!
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

то напоследък се напълни с бравота и брави, както бяха едно време вектрите и голфовете! незнам тоя факт да ни радва ли, или натъжава...
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

toko написа:
          то напоследък се напълни с бравота и брави, както бяха едно време вектрите и голфовете! незнам тоя факт да ни радва ли, или натъжава...
          ами може да ни радва - вчера регистрираха прекрасно бяло браво в КАТ Пловдив, както и едно синьо JTD ... Ама на бялото му направиха проблем и замалко да не го пуснат - халогените му светеха заедно с габаритите, които пък бяха зелени пък човека си каза :
          fiat_love написа:
          Имаше стикер

Коментар

...

Коментар

fiat_love написа:
              А ти, в петък вечер, малко след 18:00 часа ми се видя като да атакуваше подстъпите към бизнес-парка?Само че в грешна посока, хората се изнасяха а ти май беше напънал да влизаш? Не знам де, може и да съм се препознал
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
              X