Колеги, помагайте. Случаят е следният.Един приятел ми дава Флашката си за да му прехвърля една екселска таблица. Слагам аз флашката в лаптопа ми и при отварянето на флашката виждам тази таблица която иска той и още една (моя таблица от лаптопа) които вече са на флашката му. Пробвам да ги отворя, да видя какво става и ми дава някаква грешка, давам му аз ОК след което трия двете таблци от флашката, за да мога да му кача тази която му трябва. При минимизиране на флашката установявам, че таблците ми са изтрити и от компютъра.Пича ми каза, че е имал на флашката драйвъри за неговият Windows и явно е станала някаква грешка и са се оплели.Направих Back Up на компютъра, но не се появиха, пробвах да ги отворя от Ексел чрез последните изпозлвани файлове, казва ми че не съществуват. Пробвах да направя нещо и през флашката но и там ги няма и няма как да я BackUp-на. Във кошчето също ги няма файловете.Има ли някакъв начин да ги възтановя, на тях имах важна информация и изчисления или всичко е безвъзмездно загубено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софтуерен проблем (възтановяване на изтрити файлове)
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар