Явно много от вас не са се сблъсквали с подобно насилие, затова изказвате мнение, че може да се избегне. Ами не може - проблемът е в агресията, ако не сте вие, ще е някой друг. Преди време така направих забележка на съседа да си паркира колата малко вляво да може да се минава по улицата, щото редовно я запушваше с колите си и никой не смееше копче да му каже. Та от една съвсем невинна забележка, тоя като скочи, взе една летва 5х5 и като започна да удря по колата, добре че имам навика да заключвам вратата. И какво направих - ми газ, за малко да го сгазя, ама дреме ми. После полиция, разправии. Майка му разправяше на полицаите, че те у тях си имали пушка и ако искали, щели да решат проблема радикално. Когато детето му беше на 3 години, дядо му го тикаше с колело, портата беше отворена и кучето ги лаеше, а той нарочно буташе детето към кучето, като стигна на 2 метра от кучето, кучето подуши наденичките в колата и спря да ги лае, и той си тръгна. (кучето ми не е агресивно и никога не е нападало, лае от разстояние, бягайки назад, ако го доближиш - не знам, може да си е търсиш причина да го гръмне). Вие бихте ли бутали внучето си към куче, което ви лае яростно?Това, което мога да кажа, е да се молите да не попадате на такива хора. Дори само да ги погледнете на криво, може да изядете боя, защото тия хора са за психиатър и лечение в психиатрична болница - подобна агресия, която се отключва от невинна забележка или жест, не е нормално състояние. И да имате бухалка в колата, тоя, дето ви напада, определено е с няколко стъпки напред - трябва да си доста силен физически мъж, за да реагираш - за всички останали - газ и да ви няма. А като гледам, големи мъже има в тоя форум, деца шамарят. Бравос! ММА бойците са отворили врати - иди там да се пробваш, колега, не върху деца. Ако някой пресича неправилно, това не значи, че трябва да го газиш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Средство за самозащита в колата
Collapse
X
-
naskobg написа:dasteri777 написа:Но пистолета ме спаси веднъж да не ям шамарите.Bravo 1.9 Mjet/120
Коментар
-
xx_x написа:Колега , правилото е малко остаряло , а колкото до втората част ...ако някой е насочил пистолет срещу теб наистина нямаш и секунда - нали се сещаш ?След това останалия жив ще разкаже случая от неговата гледна точка и с добър адвокат твоята версия за самоотбрана може и да не проработи .
Коментар
-
http://www.blitz.bg/news/article/395732Пак тупа-лупа за глупости. Загубен и озлобен народ. И впоследствие:http://www.blitz.bg/news/article/395953A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Как така шамари раздавате с лекота по пътищата ? А ако въпросния не беше 22 годишен "келеш", пак ли ще да го шамариш, или си избираш жертвите ?Не освирквай и не шамаросвай пресичащите, че ще попаднеш на някой, дето ще ти направи точка между очите. Ако си въобразяваш и си измисляш, за да изглеждаш печен във форума - още по-зле.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
evgeni85 написа:Защото не го пуснах да пресече на 30 метра от пешеходната пътека и му я показах къде еФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:evgeni85 написа:Защото не го пуснах да пресече на 30 метра от пешеходната пътека и му я показах къде е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар