По-скоро би се изплюл по корема на жена ти, а ти би го "ритнал в корема".Много ненужна агресия има по улиците в България. И докато в големите градове, може би, хората са изнервени от задръстванията, то за мен е неразбираемо/необяснимо случващото се в Габрово/Севлиево (например).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Средство за самозащита в колата
Collapse
X
-
evgeni85 написа:Градът няма значение. Агресията е на всякъде. И да... заради жена ми бих го ритнал. ... няколко пъти в мръсната мутра докато спре да хърка.
Коментар
-
stilo_new написа:Stefanaki написа:И докато в големите градове, може би, хората са изнервени от задръстванията, то за мен е неразбираемо/необяснимо случващото се в Габрово/Севлиево (например).
Коментар
-
И аз доста си псувам докато шофирам, но до сега никога не се е стигало до слизане от колата. В повечето слуваи човекоподобните зад волана на псуваната кола не осъзнават за какво ги псуваш. Класически пример. Караш си с 50 по булевард кръстовището пред теб на около 200 метра, виждал кола да стои и да чака, в последният момент решава да тръгне. Ок няма проблем, но проблема е, че като тръгне явно ми сече пътя и вместо да се изстреля с мръсна газ за да не ми убива скоростта, въпросното влечуго с интелект на амеба ускорява с 2 километра в минута в резултат на което се изравнявам и гледам спаружен пенсионер на видима възраст 140-150 години, който като му свириш с клаксона не те ебава, чак като се изравниш с него те поглежда през 25-я си диоптър и повдига рамене и се чуди за кво го гледаш. Същите ситуации се случват и по магистралите - разни хомосексуалисти и пенсии които им се свиди да натиснат газта за да не им гори си правят експерименти с нервите на хората които наистина имат за цел да пътуват и да стигнат до крайната си цел, а тези най-несъзнателно им отнемат правото на живот точно когато си до тях те да решат да изпреварват.По случая с околовръстното от тея дни, все ми е на акъла, че тоя просто е свирнал и онея са го пребили. Кой знае как се е правил на мъж и е псувал като нас. Просот въпрос на грешна преценка и хората са го пооотупали...не го съжалявам вижда ми се човек с голяма уста, пък и аджеба зашо жена му снима докато го бият вместо да направи нещо, например да ходи да ги разтървава, да им се моли да го оставят или нещо подобно. Не тя си стои и снима....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
naskobg написа:xx_x написа:Колега , правилото е малко остаряло , а колкото до втората част ...ако някой е насочил пистолет срещу теб наистина нямаш и секунда - нали се сещаш ?След това останалия жив ще разкаже случая от неговата гледна точка и с добър адвокат твоята версия за самоотбрана може и да не проработи .Bravo 1.9 Mjet/120
Коментар
-
Брадви, ножове, пищови и т.н. направо стана луд американски екшън.А нали знаете, че по закон оръжието което вадиш трябва да е като на противника, да ама в тоя случай арсенал ли да возя в колата? Аз съм 70 кила с мокри дрехи и съм вече на години, така че се опитвам да карам со кротце, со благо. Както всеки съм имал гадни ситуации, де аз съм бил в грешка, де другия, но съм се мъчил да мина по спокойния път. Може да ми струва малко нерви, понякога малко кофти да не кажа унизително извинение, но помага. Не виждам нищо лошо да се извиниш, ако си в грешка. Един приятел ми разказва една случка, с която съм се смял и ми е като настолна книга. Кара си колцата, пешеходна пътека и пешеходци разбира се, спира чинно и с усмивка и подкана да пресекат им казва, естествено без да го чуят, "Минете ваща мама...".FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
mnpenchev
Карам си спокойно колкото мога, псувам си в колата и така изпускам парата, иначе обикновенно си куфея на яка жица и изобщо не ме интересуват изцепките на другите. Случвало ми се е няколко пъти да сляза от колата защото другия слиза, но само до там, може би е нещо в погледа ми. Иначе имам и мачете и голям нож но са толкова закопани в багажника, че трябва поне 3-4 минути да разтоврвам докато стигна до тях. А и тях си ги нося заради буйната растителност на вилата, не за самозащита. Само веднъж исках да наритам един мазен нагляр на паркинга на ЛИДЛ в Изгрев, защото се направи на много вървежен като видя че някаква корсичка чака за освобождаващото се място, нагло се намести пред мен. Обаче за негов късмет бях с жената, а тя на секундата разбра какво ще се случи и взе да вика стига си правил глупоси не се занимавай с тоя стига си бил хората. Тоя не е истина колко бързо напазари и си тръгна.@naskobg колега колко пъти си вадил/са ти вадили оръжие ?ПП. Много добро средство за самозащита изобщо е много лют спрей, пази и от хора и от кучета и всякакви напасти, само пазете очите, че лошо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар