20 см острие ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Средство за самозащита в колата
Collapse
X
-
Хм...имал съм поне 20 ситуации в които сме били на косъм...както аз да нашляпам някой...така и мен да ме разкрасят...с и без повод (елементарно засичане или реплика, не спазване на дистанция зад мен)...доста пъти след такава ситуация се замислям дали да не сложа нещо в колата, но като се знам как си изпускам нервите, ако имам желязо,незнам до къде ще я докарам. По-добре да нямам. Няма и да си взема никога. Обикновено си го препсувам колегата хубаво, доволно, паля и заминавам...Конкретно за случката на околовръстното...все пак е добре човек да преценява противниците. Като ги виждаш такива маймунки пали колата извини се и газ...Не е нужно да се надценяваш и както го каза "шефа" на мутрите..."Скачат им разни се правят на мъже после реват, че са яли бой...ми да реват..." или нещо подобноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
BO написа:За дамите не мога да дам мнение какво да правят, но обикновено те са по-облагодетелствани в такава ситуация.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Интересно как след такава случка, голяма част от хората не се замислят как дс преусмислят поведението си на пътя, а как да се въоръжат до зъби.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Интересно как след такава случка, голяма част от хората не се замислят как дс преусмислят поведението си на пътя, а как да се въоръжат до зъби.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Дид.."сме мъже". И аз съм в тази бройка, също първо се замислих за оръжие. Но сегс като се замисля...ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Като се опиташ с добро се приема като бягство и бабайта отсреща набира повече смелост и веднага скача на шамари. Как да седиш и да те бият... Когато може ( би трябвало винаги) с добро, но като неможе ще се биеме ако трябва. Такава ни е държавата и манталитета, за това има и бабайти и "мафиоти" и тн.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
evgeni85 написа:Някой от вас бил ли е пешеходец?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ония ден ошамарих една лапетия дето ми се изплю на страничния прозорец щото му свирнах докато пресичаше на 30 метра от пешеходната. Както и да е това е друг случай. И в тоя ред на мисли се чудя. Ако имаш едно мачете в колата и излезе някой бабаит да ти се прави на мъж....само при вида му смятам че ще се кротне. Няма изобщо да се стигне до използване. И дано не се стига де :D
Коментар
-
Дори и детето да е било завършен идиот, не мисля, че имаш право да го шамариш. То така стават най-големите патаклами. Ако те беше видял родител.....щеше да стане мътна и кървава. На никой не му е приятно да му кажат, че детето му е ла@но, а какво остава за удряне.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Малко му е било шамаренето.От малки треа се възпитават,къде да пресичат.Ако някой родител го е видял най-много и той да го напляска,ако разбирасе знае за какво служат пешеходните пътеки.Има и идиоти който мислят че като стъпи на пътеката е безсмъртен и даже не се и оглежда.Пази се сам и Господ ще те пази.А отностно съветника в колата,ако се стигне до изваждане значи ще се случва нещо лошо,и е добре да го имаш,за да си пазиш кожицата,особено когато си виновен според някой,а не да се напраиш на мъжBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар