Stann написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги някой играе ли Еврофутбол?
Collapse
X
-
Вчера с 20лв играх 5мача - над 3.5гола на реал и селта - да си оправят самочуствието - те даже 8 вкараха Сити срещу астън вила - над 2.5 - вила са си пътници и боксова крушаВолфсбург и там кой бяха - пак над 2.5 - резултатни саИ победа за хартс играх и за последен мач 2ка на псв-то - чисто 180.Днес - над 3.5 гола за барса - да покажат ,че и те могат да вкарват голове 2ка на юве - борят се за титла задълже им е.Дженоа 1ца - емполи бяха сила преди няколко кръга - вече ги бият якоИ 2ка на Аякс играх - пак с 20лв пак 180лвКато цяло малко справедливост след като предишната седмица 3 фиша все бяга по един мач..Мачовете като цяло доста лесно си излезнаха - само барса вкараха 4тия 80+ - иначе чак не вярвах ,че така лесно излизатLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Отдавна не си бях влизал в акаунта в sportingbet и днес гледам са ми подарили едно евро. Сложих го за победа на Ювентус утре при коефициент 7. Коефициентите в момента са 1.33 5 9!? Съгласен съм, че Байерн са фаворити, ама чак пък такова подценяване не мога да приема, все едно играят с последния в Бундеслигата. Прогнозирам гол през първото полувреме за Юве, после опълчение и накрая разревани германци :D За тази вечер засега не мога да си харесам мачове, но така набързо бих казал единици на 3-те мача от Чемпиъншип и може би Динамо Киев ще устискат хикс на полувремето, а защо не и някоя изненада накрая в този мач, имайки предвид трагичната форма на домакините Манчестър Сити.
Коментар
-
Днес не си харесах нищо от Англия, пуснах това:Трапани - Ливорно 1Виченца - Каляри 2Про Верчели - Асколи 1Вердер - Майнц 05 2Херта - Инголщат 14 от 5 плюс праватаНа пръв поглед Левски и Лудогорец са две сигурни двойки с нелоши коефициенти, но знае ли човек какъв театър ще ни предложи трупата наречена А група :D
Коментар
-
Какво става, никой не се хвали, не споделя прогнози?! Аз от един месец залагам отново онлайн, ама хич не ми върви. Едва вчера, след отчаян пиянски all-in, се върнах малко в играта с рядък за мен сингъл залог. Почти веднага след гола за Атлетико срещу Байерн, сложих последните останали в сметката 4 евро, че няма да има повече голове в мача
Коментар
-
Аз игаря в Бетфеър, но от 1 месец бях спрял, днес се чудя какво да пусна ако имаш предложения колега казвай. П.С. Аз също бях в някаква серия загуби и спрях, но намерихме с един фр. нова стратегия която увелчава шанса за печалба. При евентуален шанс да кажем 60% за 1-ца 20% за Х и 20% за 2-ка и резлтат 0:1, следим кога коефициента е най-голям за 1ца и пускаме да кажем 2-3-4-5 евро. При евентуален гол и моментен резулат Х получаваш някаква щаст от печалбата и ако те хване шубето я теглиш, но ако мача найстина се обърне печелиш целият и в повечето случай е по коефициент 4-5-6. Надявам се да си ме разбрал че не мога да го обясня с писане, ако не си може да звъннеш на 0876 33 28 93 и ще го обясня.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Всички испански от евротурнирите ще се дънят.Сосиедат-Мадрид 1хАтлетико-Райо хВаленсия-Виляреал 1И в бонус...Челси-Тотнъм 1Юнайтед-Лестър 1 Смели и безотговорни прогнози.За по-сигурни...там вижте на кой, какво му трябва в Италия, за да не изпаднеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:За по-сигурни...там вижте на кой, какво му трябва в Италия, за да не изпадне
Коментар
-
Аз съм на принцпа по малко, ама по на често и за сега съм доволен от резултатте си. В интерес на истината винаги си пускам и по един фиш с по невероятно прогнози с големи коефциенти на 30-50 цента и съм имал веднъж успех, с печалбата от тогава сокойно мога да си играя такива фишове още поне 1 година Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Не съм по залаганията, но да споделя:В началото на февруари мой познат заложи 100 лв. на Лестър за шампионска титла.Направи го веднага след двубоя Ман Сити - Лестър - 1-3. Обявих го за луд.Днес би трябвало да е умножил тази сума по 80.( ще науча ) Тогава коефицентът за вероятна титла на лисицитебеше такъв, като месец преди това се е залагало на 1:200 по негови думи.ПС: Никога не бих дал и 10 лева за подобен залог, но явно рисковете могат да носят и дивиденти. През февруари си мислех, че евъпрос на много малко време, когато Лестър ще се срине...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар