Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги някой играе ли Еврофутбол?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почти си бях повярвал, че ще излезе 2-2 но уви...Поне 1-ца излезе :P Пичове за днес съм си харесал три мача, да ги постна ако някой се интересува.- Не са мноУ сигурни.Уфа- ЦСКА (ама Москва) :D -2каСъндърланд-Евертън 1-цаЛивърпул-Челсито - Гол/Гол
    Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Коментар

Пичове, аз сериозно се замислям да сложа 5лв на Уелс или Албания за Шампиони на Еврото За Уелс коеф е около 80, а за шиптарите е около 200.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Пари на Вятъра За Уелс заради коеф.Ок ама ...
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Никой не се хвали с някоя печалба от европейското в темата, макар че няма никакви изненади до момента? Аз пробвах две, ама не станаха. Първо бях заложил за Чехия, но те бяха доста далече от победата, та напразно след това хванах хикса на Ирландия и Швеция плюс невероятния подарък от 3.10 за Италия срещу направо комичните и прехвалени белгийци. Вчера пък мъчих победа за Исландия ( по логиката - Португалия е губила от България, значи смятайте колко трябва да са зле :D ), която хич нямаше да е незаслужена, но малко късмет им трябваше. За днес ги виждам:Русия - Словакия Х/1 ПП/КР Румъния - Швейцария - 1Франция - Албания - 0:0 ПП
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Може да търсиш изненада със залог на над 2,5 гола.хахахахТия на елиминационната фаза и гол/гол няма да излиза.хахахБТВ. Белгия са големи посерковци. Нямат читав опорен полузащитник и отзад са доста лабави.
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Аман от тия късни голове на това първенство! Като никога бях играл точен резултат - 1:0 за Исландия, а те да си вкарат автогол
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Тази нощ имаше малко светлина и за моята сметка :DДовечера работата е ясна - 0:0 и Полша продължава след дузпи, като Роналдо ще пропусне решаващата :D
                Прикачени файлове
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Печалбата щеше да е точно 66.66лв, но баща ми играе от моята сметка и вчера мислейки си, че съм си легнал и не ги следя, не издържа на напрежението и затвори залога няколко минути преди края на последния ми мач Билбао и Виляреал А толкова исках да спечеля тази ильомЕнатска сума
                  Прикачени файлове
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                  X