Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги някой играе ли Еврофутбол?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера бях заложил на победа на Челси, защото бях сигурен, че макар и много слаби, мотивацията да прееб@т омразния за тях Тотнъм, ще е по-голяма от мотивацията на Шпорите за шампионска титла После се сетих, че собствениците на едните и на другите са евреи и ги боли за враждата на феновете, като нищо да уредят нещо.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      Вчера бях заложил на победа на Челси, защото бях сигурен, че макари и много слаби, мотивацията да прееб@т омразния за тях Тотнъм, ще е по-голяма от мотивацията на Шпорите за шампионска титла После се сетих, че собствениците на едните и на другите са евреи и ги боли за враждата на феновете, като нищо да уредят нещо.
      В последните минути на мача пламнаха искри на терена, а публиката на Челси щеше да разкъса играчите на Тотнъм по корнерите.Челси така се нахъсаха, че до последно вярвах, че ще обърнат изцяло мача. Диего Коща полудя и заприлича на разгонен бик.ПС: И все пак ми се щеше Лестър да празнува титлата след следващия си мач - в домакинството с Евертън. Ей, така за да гледаме и ние. :P
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Някой ще пуска ли днес?? 1-та на Уест Хям трябва да се пробва на 3.00 коеф. въпреки, че е рискова срещу Ман. Юнайтед (въпреки, че съм от Юнайтед).Чуковете играя за последен път на този стадион и се очаква да се раздават на макс.Споделете какво мислите по въпроса!?
        Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Коментар

Papi___ написа:
          Някой ще пуска ли днес?? 1-та на Уест Хям трябва да се пробва на 3.00 коеф. въпреки, че е рискова срещу Ман. Юнайтед (въпреки, че съм от Юнайтед).Чуковете играя за последен път на този стадион и се очаква да се раздават на макс.Споделете какво мислите по въпроса!?
          Аз, съм пълен балък в тая област миналата седмица, минах покрай един Еврофутбол и си мисля "що да не пусна, няколко мачлета"Играх:Севиля - Гранада (1)Уест Хям - Суонзи (1) - Нали уж се борят за бещо тъпите чукове.Тотнъм - Сотън (2)повече...нъцки. Няма да играя, явно не го разбирам достатъчно
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
            Papi___ написа:
            Аз, съм пълен балък в тая област миналата седмица, минах покрай един Еврофутбол и си мисля "що да не пусна, няколко мачлета"Играх:Севиля - Гранада (1)Уест Хям - Суонзи (1) - Нали уж се борят за бещо тъпите чукове.Тотнъм - Сотън (2)повече...нъцки. Няма да играя, явно не го разбирам достатъчно
            Специално мача със Суонзи при 1-2 най-големият "ЧУК" Анди Керъл изпусна в 45 минута да вкара и след т`ва ходи ги гони... А и мач с мач си неприлича, тази 1-ца си е рискова, но в никакъв случай не е нелогична.

Коментар

Аз, още не мога да си обясня, защо Ливърпул се вързаха и платиха на Нюкасъл 40млн за тоя пън.Това е почти стана пак с оня нападател на Волфсбург Бас Дост. Миналата година вкара за 10мача - 10гола и всички ахнаха по него и бяха готови да ръснат парата за него. Но тази година е на познатото посредтвено ниво. Сигурен съм, че и с Джейми Варди, ще стане същото.Иначе, мача си заслужава. В комбинация с още един с коеф ~2 и може да им се сложи едно 2/5лв

Коментар

На пръв поглед изглежда сигурно над 2.5 гола + и двата отбора да отбележат. Моментната форма предполага равностоен мач, затова според мен мотивацията ще реши изхода. Юнайтед играят за участие в Шампионската лига, тоест за тях не се съмнявам, че са надъхани. Уест Хям уж се борят за Лига Европа, но тя не е такава мотивация дори за среднобогатите отбори от Висшата лига като "чуковете". Остава единствено желанието да прецакат омразните на всички останали фенове (включително и аз ) Юнайтед (както например Челси направи мача на сезона си срещу Тотнъм, при положение че срещата беше без значение за тях от гледна точка на класиране). Може би ще изгледам първите 10-15 минути, за да видя как ще тръгне мача и тогава да заложа на живо.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Защо си мисля за едно зрелищно равенство в Източен Лондон. И двата отбора имат много причини да се борят за победа и нито една причина да загубят.ПС: Пристрастен съм малко, но Уест Хям ми е един от любимите в Англия.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

аз съм го играл гол гол първото на 4.33 и под 5 корни първото на 2.05 коеф.
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

По скоро залог, че и двата е вкарат изглежда най - сигурен (колко може да е сигурен...),Иначе видях, че на първо/краен за 2/1 е доста голям коеф. А не е невъзможно. Тия (Западната шунка) имат навика да обръщат мачове, а в последно време Юнайтед вкарват гол до 20минута.П.П.Томазо и аз мн го харесвам гол/гол. Във Франция, може да са трудно предвидими, но от 10мача, поне 8 са на гол/гол...особено в Лига 2

Коментар

Тъкмо пуснах 2-2 точен резултат, дано ми върже

Коментар

Kay_ написа:
                          По скоро залог, че и двата е вкарат изглежда най - сигурен (колко може да е сигурен...),Иначе видях, че на първо/краен за 2/1 е доста голям коеф. А не е невъзможно. Тия (Западната шунка) имат навика да обръщат мачове, а в последно време Юнайтед вкарват гол до 20минута.П.П.Томазо и аз мн го харесвам гол/гол. Във Франция, може да са трудно предвидими, но от 10мача, поне 8 са на гол/гол...особено в Лига 2
                          много е нисък коеф.за гол гол за целия мач . аз винаги имам мачове в комб.с гол гол на полувреме ,като в повечето случаи са над 5.5 коеф .Но общо взето залагам предимно шамп.лига и лига европа ,корни и картони .Там са ми силните залози .
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Тоя Керъл верно е баси некадърника, но въпреки него са ги нагънали. Дори съдиите няма да помогнат на Юнайтед в този мач
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

една дузпа за 1:1 ще ми дойде добре
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Papi___ написа:
                                Тъкмо пуснах 2-2 точен резултат, дано ми върже
                                Близо беше, чак мен ме е яд! Но все пак се оказвам прав (отново), че няма титли, купи, шампионски лиги - омразата е най-силната мотивация! Особено срещу един от най-противните отбори какъвто е Юнайтед :D
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...