Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги някой играе ли Еврофутбол?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се таковам в майстора :D И най-якото е, че Лестър продължават да са първи пред некадърниците Арсенал, Тотнъм и Сити :D
    Прикачени файлове
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Стоук и Западната Шунка не бих ги пуснал...Евалата.П.П. Оооо ама ти Уест Хам на първо/краен даже си го играл.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Уест Хям са само за първо полувреме. Единствено Стоук Сити ме изпотиха до края. Очаквах най-голямата мъка да е с Ливърпул, но явно Сити са много лабави.А тия па Интер и Ювентус еб@си нагласената история - ние ви пускаме за първенството, а вие ни пускате за Купата. Добре, че избягах от този мач.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Браво колега, аз ще чакам събота и ще си опитам отново късмета.
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

уест хям са железни като домакини - беше си нарисувана 1ца - ама аз го играх с други изненади и не се получи.
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

нулев кръг в Англия :D Букитата събират парите .Даже и Байерн паднаха. Очаквам и Барса да се издънят
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Дайте мнение колеги, мислех да пусна няколко мача утреДен Хааг - Твенте 2каНюрнберг - Кайзерслаутен 1цаТелстар - ВВВ Венло 2каГент - Оуд Хеверле Льовен 1ца Отворен съм към други предложения.

Коментар

Холандското първенство ми е почти като френското - силите са изравнени и е голяма каша. Често излизат "нелогични" резултати, еле па във вторите ешелони, тъй че ги избягвам. Гент не бих ги играл, защото просто не обичам да играя толкова малки коефициенти, отделно че и не излизат, а заради такива се ядосвам двойно повече :D От твоите предложения само единицата за Нюрнберг е така да се каже мой тип мач и бих го играл. Сега, въпреки казаното, поради липса на голям друг избор в петък, поглеждам все пак и към Холандия и Франция. Така на прима виста се съгласявам за двойката на Твенте, пък и коефициента си струва риска. От мен бих добавил:Брест - Кретей 1 - средняци срещу слабаци - домакините трябва да бият;1860 Мюнхен - Зандхаузен 1 - "спасявам" домакините от изпадане ;Рома - Фиорентина Х (или 0:0 на полувремето) - завързан мач със залог място в ШЛ, което в Италия обикновено означава 0:0 или ако някой бие ще е измъчено 1:0 с дузпа след 85 мин :D
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Реших да рискувам :
                    Прикачени файлове

Коментар

Общо взето това бяха мачовете, които и аз щях да играя, дано да ги хванеш. Обаче като попрегледах вестника и повярвал си след късмета предния път :D, в последния момент реших да "мъча" 4 трудни двойки, пък каквото сабя покаже. Не помня кога за последно съм печелил в петък, то си е по-скоро загрявка за уикенда :D
                      Прикачени файлове
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мамицата им мръсна на Дижон, един път ме издъниха за доста добра печалба преди 4-5 години. Дано не съм лош пророк.П.с. за утре ще има доста добри мачове и ще напиша прогнозите, барем някой колега удари печалба.Ще си направя един експеримент утре с няколко първо полувреме и малко Х-ве на фиш за левче пък каквото сабя покаже.

Коментар

Твенте издъниха нещата при мен.Изненадата за утре ще бъде:Тотнъм - арсенал ХАйнтрахт Фр - Инглошат ХЕвертън - Уест Хям ХЛокерен - Вестерло 1во полувреме и краен Х

Коментар

Добри прогнози flippy89, тея Уест Хям за какво биха в 90+ минута и те не знаят, чий ще го търсят у Европа. Днес хванах Волфсбург, Шалке и Суонзи, но ме издъниха изпадащите Айнтрахт и Нюкясъл, които исках да "спасявам" - да изпадат мамицата им :D Днес в Германия, както често става, всичко си излезе както трябва, защо ли се все се бутам в Англия
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ако за година си събирате всички фишове и си ги сметнете- на печалба или загуба ще сте според вас? Аз пробвах- няколко стотин лева с незначителни залози. Предизвиквам Ви да опитате, поне за 2 месеца!
                              Drive It Like You Stole It | Гараж
                              RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

А бе, хора, ние (залагащите) сме наясно, че няма да забогатеем от тая работа. Приемете, че така си правим кефа, какво сте седнали да мислите нашите два лева и да ни поучавате? Според мен колегата е пуснал темата за прогнози, хвалби от печалби и някоя друга ругатня за пропуснати такива :D Моля спрете спама в нея. Тия Лестър ми върнаха интереса към футбола, дано станат шампиони!
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X