Много неща мислих да напиша, докато четох темата, но просто най-накрая ме хвана срам какви "българи" има!За какво война си мислите бе колеги? Вие, които ще ползвате пушката за бастун си мислите, че някой ще ви изпрати в Русия да се биете ли? Много филми гледате! Прав е Жоро - ако някой нападне държавата ви, къде ще се скриете? На мама под полата? Ами този някой ще руши, това което сте "създавали". И какво от това, нали? Вие имате право на живот и ще сте на сигурно на мама под полата!Как не ви е срам да се наричате българи?И в същото време съм сигурен, é сте много активни при даване на съвети в политиката!Ето за това сме на това дередже - компетентни сте по всички въпроси, но когато се наложи вие да вземете отношение си търсите обяснения!Не éтете конституцията - тя не е закон на вашата държава!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за военният отчет. Размисли и страсти.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
naskobg написа:Много неща мислих да напиша, докато четох темата, но просто най-накрая ме хвана срам какви "българи" има!За какво война си мислите бе колеги? Вие, които ще ползвате пушката за бастун си мислите, че някой ще ви изпрати в Русия да се биете ли? Много филми гледате! Прав е Жоро - ако някой нападне държавата ви, къде ще се скриете? На мама под полата? Ами този някой ще руши, това което сте "създавали". И какво от това, нали? Вие имате право на живот и ще сте на сигурно на мама под полата!Как не ви е срам да се наричате българи?И в същото време съм сигурен, é сте много активни при даване на съвети в политиката!Ето за това сме на това дередже - компетентни сте по всички въпроси, но когато се наложи вие да вземете отношение си търсите обяснения!Не éтете конституцията - тя не е закон на вашата държава!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Като не искате да се биете вие, дайте пари за силна армия и вероятността да ви се наложи да хванете пушка намалява. Да, ама добре помня какъв вой беше преди няколко месеца. Та то не може хем оная работа вътре, хем душата в рая момци и момиче.Отказ от защита на родината е родоотстъпничество и не мога да го приема под никаква форма и с никакво обяснение.
Коментар
-
ele написа:naskobg написа:Много неща мислих да напиша, докато четох темата, но просто най-накрая ме хвана срам какви "българи" има!За какво война си мислите бе колеги? Вие, които ще ползвате пушката за бастун си мислите, че някой ще ви изпрати в Русия да се биете ли? Много филми гледате! Прав е Жоро - ако някой нападне държавата ви, къде ще се скриете? На мама под полата? Ами този някой ще руши, това което сте "създавали". И какво от това, нали? Вие имате право на живот и ще сте на сигурно на мама под полата!Как не ви е срам да се наричате българи?И в същото време съм сигурен, é сте много активни при даване на съвети в политиката!Ето за това сме на това дередже - компетентни сте по всички въпроси, но когато се наложи вие да вземете отношение си търсите обяснения!Не éтете конституцията - тя не е закон на вашата държава!Е46 330d 2++
Коментар
-
Airfan написа:Като не искате да се биете вие, дайте пари за силна армия и вероятността да ви се наложи да хванете пушка намалява. Да, ама добре помня какъв вой беше преди няколко месеца. Та то не може хем оная работа вътре, хем душата в рая момци и момиче.Отказ от защита на родината е родоотстъпничество и не мога да го приема под никаква форма и с никакво обяснение.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
naskobg написа:Много неща мислих да напиша, докато четох темата, но просто най-накрая ме хвана срам какви "българи" има!За какво война си мислите бе колеги? Вие, които ще ползвате пушката за бастун си мислите, че някой ще ви изпрати в Русия да се биете ли? Много филми гледате! Прав е Жоро - ако някой нападне държавата ви, къде ще се скриете? На мама под полата? Ами този някой ще руши, това което сте "създавали". И какво от това, нали? Вие имате право на живот и ще сте на сигурно на мама под полата!Как не ви е срам да се наричате българи?И в същото време съм сигурен, é сте много активни при даване на съвети в политиката!Ето за това сме на това дередже - компетентни сте по всички въпроси, но когато се наложи вие да вземете отношение си търсите обяснения!Не éтете конституцията - тя не е закон на вашата държава!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Интересно, преди 2-3 седмици се изходиха по телевизиите де що има ’разбирачи’ да обясняват как е абсурдно, смехотворно, невероятно, няма как да стане да сме във война и затова няма значение че нямаме самолети и друг ще ни пази небето, па било и фесовете. Сега точно обратните аргументи вадят за да направят някакъв псевдо резерв. Е изчакайте поне три месеца да забравим предното де!
Коментар
-
ele написа:Че ние взимаме отношение, на теб какъв ти е проблемът? Като искаш, ходи се бий, що всички трябва да сме като стадо и да следваме нечие друго мнение?ele написа:По темата пак ще подчертая, че съм обсолютно против - политиците трябва да работят за мир и просперитет на нацията, не да вкарват работоспособното население в армията и да му губи времето с глупости под каквато и да е форма.
Коментар
-
Аз проблем нямам, гусин модератор. Че аз не си спомням да съм писала повече от 4-5 мнения в темата за политиката. И що да не сме компетентни и да имаме мнение? Нали на това се гради една държава - на гражданското общество, а не на тия, дето си крият главата в пясъка и редят определения, като родоотстъпник и прочее, щото някой има друго мнение.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:naskobg написа:ele написа:Аз проблем нямам, гусин модератор.
Коментар
-
ele написа:Че аз не си спомням да съм писала повече от 4-5 мнения в темата за политиката. И що да не сме компетентни и да имаме мнение? Нали на това се гради една държава - на гражданското общество, а не на тия, дето си крият главата в пясъка и редят определения, като родоотстъпник и прочее, щото някой има друго мнение.
Коментар
-
А, не, не се притеснявам - мен не ме искат. Щом знаеш каква ми е целта, хубаво - щото аз друга цел, освен да кажа очевидното, нямам.Airfan Те са преходни, и аз съм преходна. нека те да я защитават, обзалагам се, че ще са първите, които ще избягат. По-важен за мен е моят живот и животът на хората, които обичам. "Родина" е абстрактно понятие. Който иска, да ходи да я защитава, аз не ща. Тая тема стана като приказката за Гъргалчо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:А, не, не се притеснявам - мен не ме искат.Airfan Те са преходни, и аз съм преходна. нека те да я защитават, обзалагам се, че ще са първите, които ще избягат. По-важен за мен е моят живот и животът на хората, които обичам. "Родина" е абстрактно понятие. Който иска, да ходи да я защитава, аз не ща. Тая тема стана като приказката за Гъргалчо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар