ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.Е46 330d 2++
Коментар
-
dabadaba - И аз също, за баира имам едни текстилни вериги, вършат супер работа. Иначе баира тук всички го изкачват с летни гуми - някои повече се пързалят, други - по-малко, ама всички успяват. Със засилка и на 2ра се изкачва без проблем. dasteri777 - ми летни си бяха. Аз зимни не купувам. За първото изречение не знам кой в тоя форум прекалява, ама определено не съм аз.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.Е46 330d 2++
Коментар
-
Тоя път до болка ми е познат и съм го пътувал в сняг,така че пак фантастиката идва в повече,още малко Шипка със полусликове ще минавате ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
dasteri777 написа:Princo написа:ele написа:Аз пък това мнение не го подкрепям от личен опит и едно 9 часово пътуване с летни гуми от Ямбол до Варна пред една зима пред 5-6 години с абсолютно непочистен път, особено във варненска област, който 1 час след нас го затваряха, за разлика от други, които доволно си почиваха в канавките. Колегата приказва абсолютно наизус неща, от които си няма и никаква представа. Ако толкова има желание, да дойде да му покажа как се спира с летни гуми на сняг - обзалагам се за 5 лева, че няма да се похлъзне колата и ще спре съвсем нормално и където трябва.
Коментар
-
ele написа:Абе щом казвате, аз забравих, че не само сте професори по всичко, ами и на боб и кафе гледатеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар