Това на завоите ,на някоя права едва ли ще успееш айде малко по тъй.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
Едно си баба знае , едно си баба бае...Ти му говориш за температура на асфалта зимата, той ти говори за глобалното затопляне...Ходи си зимата с джапанки на 15 градуса тогава!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dasteri777 написа:Това на завоите ,на някоя права едва ли ще успееш айде малко по тъй.
Коментар
-
donnna написа:Едно си баба знае , едно си баба бае...Ти му говориш за температура на асфалта зимата, той ти говори за глобалното затопляне...Ходи си зимата с джапанки на 15 градуса тогава!Значи всички тези 11 развити държави нещо са се объркали,а ТИ си прав така ли ? :D
Коментар
-
dan4op5 написа:Каква е температурата на асфалта в Смолян, в Пловдив и в Скандинавските държави ??????? Ако една и съща съм съгласен с теб.Ама не е :D Май ти си въртиш плочата без да си напънеш малко гънките. Отговори ми на един единствен въпрос ?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
todorakiggg написа:dasteri777 написа:Това на завоите ,на някоя права едва ли ще успееш айде малко по тъй.Е46 330d 2++
Коментар
-
Аз, ако позволите само с моя скромен 37 годишен шофьорски опит да заявя; не съм закъсвал заради гуми! Картинги ,заяждане и разни технолози на зимни гуми! Досега нямам щета по гражданска или каско!Коли ,мотори, и трактори и камиони щото съм професионален шофьор а не карач!Стига сте наливали вода в чужда воденица! Нека всеки сам си преценява. А като се издънш и да дойде ,,органа,, и да те ,,сапуниса както е в Германия.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
кроко61 написа:Аз, ако позволите само с моя скромен 37 годишен шофьорски опит да заявя; не съм закъсвал заради гуми! Картинги ,заяждане и разни технолози на зимни гуми! Досега нямам щета по гражданска или каско!Коли ,мотори, и трактори и камиони щото съм професионален шофьор а не карач!Стига сте наливали вода в чужда воденица! Нека всеки сам си преценява. А като се издънш и да дойде ,,органа,, и да те ,,сапуниса както е в Германия.
Коментар
-
кроко61 написа:Аз, ако позволите само с моя скромен 37 годишен шофьорски опит да заявя; не съм закъсвал заради гуми! Картинги ,заяждане и разни технолози на зимни гуми! Досега нямам щета по гражданска или каско!Коли ,мотори, и трактори и камиони щото съм професионален шофьор а не карач!Стига сте наливали вода в чужда воденица! Нека всеки сам си преценява. А като се издънш и да дойде ,,органа,, и да те ,,сапуниса както е в Германия.
Коментар
-
То така обърнахте темата, че уж от зимни гуми няма нужда и виж ли те са направени само да си дават парите хората на вятъра.Както някои писаха - това си е до личен избор, аз предпочитам зимната гума през тези месеци и съм се убедил не еднократно в нейното предимство, най-малкото на мокро доста по-добре се държи а за нашия климат имаме доста мокри дни зимъска. А ако искате карайте и със сликове през зимата - ваше решение е. Ама ако всички ревът за парите - 500 лева са ти зимните гуми и да речем са за 5 години. Това прави 8 лева на месец - 1 кутия цигари и 2 кафета. А ако караш с летни гуми няма ли да ги "търкаш" и тях?FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Снощи се поразмислих и си върнах спомените от миналия век. Карам кола от 1967г. Някъде до около1995 година не съм чувал за зимни и летни гуми . С каквито гуми купя колата с такива съм карал и зиме и лете по няколко години и после купувам от Баба Вида видинки.През 1976 и 1980 година съм минавал целия соц лагер с тия гуми и проблем никакъв .Зимно време и по Балкана на хижите съм ходил ,лятно време и до морето съм ходил в жегите та какви бяха тия гуми че издържаха и зиме и лете . Не оспорвам качествата на гумите и на едните и на другите , но понякога и други неща са по важни отколкото гумите .Виждам от пет шест години откакто карам коли 4 по 4 че стабилността при тях е по добра при сняг и дъжд, но това не значи ,че трябва непременно всички да бъдат с такива коли зимно време .Място под слънцето има за всички стига разумно да карат.
Коментар
-
А ти прочете ли ми поста или си въртиш плочата само?В Австрия, Румъния, Хърватска, Германия, Чехия, Словакия, Люксембург и Норвегия използването на зимни гуми е задължително, ако се изисква от метеорологичните условия - снеговалеж, поледица. В Италия, Испания и Франция употребата на зимни гуми е задължителна само при наличие на специален знак и в планинските райони.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар