dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Принципно, да.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Закони
Тогава хората ще почнат да си купуваме всезони и готово няма да има за какво да се хванат .Не зависи толкова от гумите а от пътя и задкормилното устройство при каране при зимни условия В Америка виждате ли че като кажат има бедствие/ че има голям сняг на пътя по снимките има не повече от 5см ама за тях това е много щото са свикнали пътя да е чист .В толкова по северни страни не са задължителни с какви гуми карате а да не са много стари и да са със грайфери.Пак някой депутат е прибрал някой лев за прокарване на лобиски закон.Ако има на друго мнение да кажат.
Коментар
-
Immortal написа:Едно време бащите ви с Москвичите и единствените възможни гуми Вида, даже не са знаели що е туй "зимна" гума.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:Immortal написа:Едно време бащите ви с Москвичите и единствените възможни гуми Вида, даже не са знаели що е туй "зимна" гума.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
С летни през зимата!? iliyan явно се шегува, или кара само градско и то по равно на изчистен до асфалт път.Аз пък вече трета година карам само със зимни - зимата ми вършат идеална работа, а лятото не съм имал проблеми за 40 хил. километра досега.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар