stilo_new написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
-
ls1 написа:Чакай сега, лятото няма мокро ли? Защо в зимния период 4мм, а в летния 1.6мм ако целта е добро поведение на мокро?FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
stilo_new написа:ele написа:dasteri777 написа:Абе вие си карайте с летните гуми в снега пък чакайте всяка улица да е изчистена до хасфалта.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Всеки да си кара както сметне за добре, затова всеки си има глава на раменете. Няма гума дето да може да покрие рейнджа от -20 до +60 на асфалта, както и от сняг през мокро до сухо. Ясно е, че трябва да се прави някакъв компромис било то с по-внимателно шофиране, било то понякога с некаране, било то с износване на гумите.Само безаварийно и честит празник.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
stilo_new написа:...Ами защото българите, сме по така, затова и законите ни ще бъдат по така. :Dбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
stilo_new написа:krasio_79bs написа:Ще си карам колата с каквото си искам.Ама нал сме по европейци,при нас ще е задължително.
Коментар
-
Ела да видиш как ме гледат в магазините за гуми, като им кажа, че искам гума произведена в Германия, Франция, Англия, евентуално Италия. Последно един ми разправя, че в тези държави вече правили гуми само от 16ки нагоре, щото там само такива коли се карали, малките размери били в Румъния и Чехия и подобни. Предстои ми да купувам две гуми летни сега като дойде време за смяна и направо се чудя къде във Варна ще намеря. Варна! Не Горно Нанадолнище! Аз му казвам ’Дошъл съм за такъв и такъв Континентал, евентуално Мишлен’, оня ми вика ’Нямаме, но пък имаме също толкова добри Тигър’. Я пак?
Коментар
-
Контитата си ги взех от голяма верига и си бяха от Франция 15" - зимни. Има сайтове, дето внасят от Германия, но срещу съответното оскъпяване и чакане - не беше фрапантно за 15" около 10 лева на гума. Но иначе да - по-малките Контита са или от Румъния или от Русия - такова нещо няма да си взема колкото и да са им модерни заводите в тези страни.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
ls1 написа:И каква е разликата? 4мм грайфер няма да се набие със сняг ли?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар