kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
Не съм казал това.И на трите ми автомобила, които карам в момента има по 4-ри гуми с джанти, съответно летни и зимни.На жипката имам и 3-ти чифт за кал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Не съм казал това.И на трите ми автомобила, които карам в момента има по 4-ри гуми с джанти, съответно летни и зимни.На жипката имам и 3-ти чифт за кал.
Коментар
-
stilo_new написа:kiro_of_the_day написа:Не съм казал това.И на трите ми автомобила, които карам в момента има по 4-ри гуми с джанти, съответно летни и зимни.На жипката имам и 3-ти чифт за кал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Като стана законодател ще прокарам закон при самозадоволяване задължително да си слагате презерватив - за по-сигурно! п.п. Те и без това от ЕС скоро ще го вкарат в директива...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Пази Боже от водач с малък опит който се надява ,че щом е със зимни гуми е цар на пътя!Карал съм Копейка 6-7 години като млад шафьор и никога не съм закъсвал зимно време. Била е и със летни и със зимни гуми. И вериги съм слагал ако се наложи.От прокарването на подобно задължение ще спечелят вносителите на евтини гуми със съмнителни качества и продаващите втора употреба.Човек който няма пари за два комплекта гуми едва ли ще иде да си купи дори и среден клас гуми. Ще сложи някоя измислена чудесия дето само името и е гума и ще си кара така и зиме и лете.
Коментар
-
Ще слагат трета ръка десет годишни гуми и ще са "спокойни", че са със зимни и че катаджиите няма да ги глобят.Кирето в случая го каза най-точно - проблемът е, че ги правят задължителни от някаква измислена дата до друга измислена дата.Бих подкрепил безрезервно, ако ги направят задължителни при каране на сняг. Или при каране при отрицателни температури.Пък всеки да си прави сметката кога да ги слага.Ама така... Че той целия февруари беше със средна температура над 5 градуса през деня. За какви зимни гуми говорим?!?Ей ви за София, с н.в. над 600 м: http://www.accuweather.com/en/bg/sof...=2/01/2016За Бургас е още по-топло.
Коментар
-
Immortal написа:Пък всеки да си прави сметката кога да ги слага.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И естествено е по добре да глобиш чукундура ,а не пътно поддържащата фирма ,която не си е свършила работата за която и се плаща. Нещата са толкова трагични ,че чак са смешни. В Бургас след всеки снегорин вървеше екип от общината за да записва маршрута на машините.Стигна се до комични ситуации пътници да бутат автобусите на градският транспорт. Автобуси да се блъскат на спирките и все такива весели неща в следствие на това ,че фирмите не си вършат работата.
Коментар
-
Е, то почистването си зависи малко и от природата все пак. Например ето австрийски тунел. Далеч не е това, което си представяме като чуем ’Австрия’.(не сме ние това, колеги кемперджии са)Не че оправдавам нашите фирми де, то си личи кога просто не можеш да надвиеш природата и кога се скатаваш.
Коментар
-
dasteri777 написа:Абе вие си карайте с летните гуми в снега пък чакайте всяка улица да е изчистена до хасфалта.
Коментар
-
dasteri777 написа:Абе вие си карайте с летните гуми в снега пък чакайте всяка улица да е изчистена до хасфалта.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:dasteri777 написа:Абе вие си карайте с летните гуми в снега пък чакайте всяка улица да е изчистена до хасфалта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар