krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
stilo_new написа:Ами мисля, че си в грешка, но...... никой не може да те задължи да ги слагаш. освен ако променят закона де. Дано не е късно за съжаление, както каза колегата горе.
Коментар
-
stilo_new написа:От колкото години съм шофьор, от толкова имам два комплекта гуми.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:stilo_new написа:От колкото години съм шофьор, от толкова имам два комплекта гуми.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:kiro_of_the_day написа:stilo_new написа:От колкото години съм шофьор, от толкова имам два комплекта гуми.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Като стана законодател ще прокарам закон при самозадоволяване задължително да си слагате презерватив - за по-сигурно! п.п. Те и без това от ЕС скоро ще го вкарат в директива...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Като беше паднал по големия сняг януари, карам жената до СФ към тях в Надежда......На бул. Рожен, на втория светофар след надлеза вляво има автосервиз, където с едно от монтьорчетата се познавам и чукаме лафче......нанизват се 4 коли една в друга, леки поражения, на последните двама само номерата им бяха поомачкани.......Първия дето е заспирал щото му е станало жълто и са го натресли с летни гуми.......всички отзад със зимни.......което дава тежест на максимата че не винаги зимните гуми помагат ако си блейка и заспа.......Зимни гуми не слагам. Но си нося вериги.......не мисля че нещо ще се промени, освен ако не почнат да разстрелват на място за липса на зимни гуми.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар