Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
Стана ми любоиптно, колко от навъртените км на година, са в зимния период. Не за сняг или поледица, че то ги няма напоследък. Примерно примен как е: Карам по ~15 000км/година. Зимата (периода ноември-март) карам около 6000 км, а другите са ми лятото. Общо взето се получава така, понеже зимата по-малко карам извънградско. А лятото постоянно джиткам на някъде. Та при вас как е?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
stilo_new написа:Аз за 9 часа до Казахстан ще отида. Може ли такова нещо? За да спестите някой лев се излагате на такива рискове. Вие и останлите участници в движението.
Коментар
-
Хахахахаха точно. Аз падне ли под 5 градуса веднага слагам зимните. Карам със зимните точно 2 сезона и след това нови. Имах случай със летни гуми на баварката. 2 пръста сняг и 20 минути не мога да прибера колата в гаража. От тогава никакви тарикатлъци. Падне ли под 5 слагам 4 ботуша. .и така до март април.
Коментар
-
evgeni85 написа:Хахахахаха точно. Аз падне ли под 5 градуса веднага слагам зимните. Карам със зимните точно 2 сезона и след това нови. Имах случай със летни гуми на баварката. 2 пръста сняг и 20 минути не мога да прибера колата в гаража. От тогава никакви тарикатлъци. Падне ли под 5 слагам 4 ботуша. .и така до март април.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
krasio_79bs написа:stilo_new написа:Аз за 9 часа до Казахстан ще отида. Може ли такова нещо? За да спестите някой лев се излагате на такива рискове. Вие и останлите участници в движението.
Коментар
-
krasio_79bs написа:stilo_new и от колко години си шафьор и коллко километра имаш зад гърба си?Ти ми карай със зимни гуми от куча марка за 50 лв. бройката ,пък после ми се хвали колко комплекта гуми имаш.
Коментар
-
Не виждам какво има да си обясняваш.Питах те от колко години си зад волана и колко километра си навъртял за тях.Няма нищо лошо във въпроса ми. Не е зле и като един вещ експерт да ни кажеш с какви гуми караш ,че и ние не знаещите да си вземем такива. Все пак това е целта на форума.А именно да обогатяваме опита си и да се учим един от друг.Надявам се да ми отговориш ясно и точно:Години стаж:Км:Марка и модел зимни гуми:Благодаря!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар