Ами пак да честитя задължителните зимни гуми и други много приятни и високо умни благинки в "подобрението" на закона за движение по пътищата.http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/0...-zatvor.294095
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде "чИститУ" - задължителни зимни гуми
Collapse
X
-
Ще караме цяла година със зимни гуми. Голям праз! На фона на масовото каране без книжки, с отнети книжки, пияни и друсани до козирката, карането на абсолютни морги и прочее, зимните гуми едва ли са най-големият проблем по пътищата.Иначе приветствам големите глоби, стига да има кой да ги събира.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
stilo_new написа:iliyan написа:От тази новина/закон само вносители,дистрибутори и гумаджий ще са радостни/доволни.А ние,които живеем в райони на България,където снегът е рядкост ще трябва да даваме пари на вятъра.
Коментар
-
stilo_new написа:iliyan написа:От тази новина/закон само вносители,дистрибутори и гумаджий ще са радостни/доволни.А ние,които живеем в райони на България,където снегът е рядкост ще трябва да даваме пари на вятъра.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Гледам Ви младежо, види ми се сте от Бургас..? Та колко пъти Ви се наложи тази зима да ринете сняг от Стило-то..?
Коментар
-
Няма лошо за зимните гуми,работата ми е свързана със командировки из цяла БългарияТази година за сефте се убедих че зимната гума е от мнооооо голямо значение.Аз по принцип до сега само веднъж съм имал летни гуми,целогодишно карам със зимни.Но и аз като безСмъртния не обичам да ме задължават.Яз си знам че требе си карам със зимни,но и задължително да стане винаги си има черни овце.Ето аз например лятото със зимни ама кво да се прави.Предпочитам да дам пари за нови зимни гуми,да ми се чуди човек.Е46 330d 2++
Коментар
-
stilo_new написа:Не мисля, че е толкова голям проблем, че са задължителни. Повечето хора си имаме зимни и летни гуми и си ги сменяме всяка година, откакто сме шофьори.Проблем, ще имат тези които са свикнали да карат с едни и същи гуми и зимата и лятото.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:На фона на масовото каране без книжки, с отнети книжки, пияни и друсани до козирката, карането на абсолютни морги и прочее, зимните гуми едва ли са най-големият проблем по пътищата.
Коментар
-
Според мен масата народ ще почне да кара целогодишно със "зимни" джапанки и реално нито зимно, нито лятно ще имат гуми ама...А за другите неща какво ще кажете? Задължително каране в тунел на къси, то вярно че аз книжка взех през далечната 1995 година ама и тогава така си пишеше в закона.Едно от любимите ми е, че нямаш право неправомерно да сменяш лентата на движение - сега чакам наредба какво значи това и как да се прилага. Избягване на дупки, за които си плащаме да ги държат празни (или по скоро не запълнени) дали ще са отразени в наредбата?
Коментар
-
dikanio написа:ele написа:На фона на масовото каране без книжки, с отнети книжки, пияни и друсани до козирката, карането на абсолютни морги и прочее, зимните гуми едва ли са най-големият проблем по пътищата.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар