Колеги, тази седмица предстои да честваме с моята съпруга двоен празник (единия ден 20 г. брак, а на следващия има рожден ден) и съм много затруднен в избора на подарък. Досега все нещо не съм съвсем уцелвал... не, че не си познавам съпругата, ама всеки който си е имал работа с жена зодия риби, знае за какво става въпрос. Последния път пробвах с готина дамска чанта... после се окажа, че и обувки трябват По принцип не е сребролюбка и от бижута не се впечатлява, най-често минавам с книга (това харесва), макар и скъпа, но вече е някак стандартно. Пада си по бельо, но... не съм в час с размери и пр. (пък и ми се ще да си го спестя). Парфюми също харесва, но е много специфичен вкусът и (само с един Пако Рабан уцелих). Дайте някакви съвети и предложения понеже съм в идейна криза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за подарък за жена зодия риби по повод 20 г. брак
Collapse
X
-
stilo_new написа:Бъди оригинален. Подари и само любовта си и нищо материално.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Разчупи нещата. Подари й скок с парашут ако й харесва :D , полет с делтапланер, почивка, кола, колело, нещо за спортуване, нещо за пиене като хубаво и скъпо вино, вечеря някъде в скъп ресторант, в който не бихте отишли. Е, варианта за тиган винаги си оставаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Да ти копна нещо от нета:20 години - Порцеланова сватба. Празнува се след 20 години брачен живот. Празничния обед се сервира в нов порцеланов сервиз в знак на това, че от старите вече не е останала и една чинийка... Купува се порцеланов сервиз.Само после да не те замеря с порцелана като отвори подаръкаpunto HGT
Коментар
-
Ако, харесва да обикаля по света и екскурзиите - купи и атлас.Ако, харесва автомобилите - купи и туба 4л 10В40, за бъдещата кола Ако, харесва картини - купи и пирон, за да може да ги закачаЕстествено се шегувам. Колега, пожелавам ви още много дълги години, спокоен, хубав и изпълнен с положителни моменти семеен живот.БТВ, аз не бих пуснал в тема за избор на подарък на жена си. За мен това е нещо прекалено лично и интимно, за да го споделям във форум. Успех в търсенето.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ls1 написа:Как беше вица, купи и дрелка, хем изненада - хем полезно.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Заведи я някъде. Добави един пръстен който и го подари коленичил пред нея. Брат двадесет години сте женени очакваш ли наистина да се впечатли? Просто излезте и се позабавлявайте.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Остай го Слави, подаръка е задължителен! Впечатляват се мамка му, особено от подаръците, които не получават"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар