Колеги, понеже ХИЧ не се оправям със сайтовете на трите оператора може ли малко помощ? Знаете ли някъде да се предлага мобилен интернет на цена 3-4-5 лв месечно? Цената ми е приоритет понеже няма да се използва кой-знае колко на места без wi-fi, но се налага да имам. Благодаря!P.S.: Забравих да спомена, че ми трябва само интернет, без минути.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за мобилен интернет
Collapse
X
-
Не намирам план само с мобилен интернет! До колкото виждам в Мтел можеш да вземеш план с минути и да добавиш като "екстра" мобилен интернет! Най добре отиди до най-близкия офис на някой оператор и попитай! Ако ти трябва само интернет, а не телефонен номер - има карти на макс телеком, на НЕТ1...предполагам и други компании имат такива услуги.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
-
Всички оператори предлагат само мобилен интернет - карта с данни и модем, обаче не мисля, че има за 3-4-5 лева. 7 лева е на теленор за 650 мб. По-добре си вземи карта на най-евтиния план, моята е 7 лева/месец към виваком с 700 мб на максимална скорост и 200 минути.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
На Мтел съм на някаква ниска тарифа за десетина лева. От година ми добавиха още една карта към нея само с мобилен интернет 500мб на макс скорост и след това неограничен на трагична скорост.За двете карти плащам няма 11лв. на месец.Необходим ти е телефон с две карти или друго устройство за картата с интернета
Коментар
-
Моята интернетска карта е на план от Виваком - 7.50 лв за 3000 МБ на бърза скорост, след тях са на 128кб/с. Но планът е промоционален, всъщност е 15 лв, като реално ми подариха един таблет Huawei. По фактурите пишат, че интернета е 7.50 и лизинга на таблета е 7.50. Нямам оплаквания от качеството и скоростта из цялата страна.
Коментар
-
Имам телефон с две карти ofc, в момента съм с карта на Боб за няма и 3лв, и интернет за 10. Понеже скоро изтича срока на картата с интернета реших да търся, но това с минути и интернет като се замисля пак ще ми свърши работа тъй като на Боб няма определен срок и мога когато си искам да прекратя договора. Благодаря Ви
Коментар
-
Имам някакъв на Глобул, останал от нам си каква промоция преди години. Мисля, че е 6-7 лева, но качеството съвсем идеално си отговаря на цената. Разбирай, че за нищо не става. Предполагам, че ще намериш за тия пари, но ако разчиташ за 5 лева на месец да имаш интернет, при това нейде по джендемите..от сега ти казвам, че няма да е...Булсатком имат за 10 лева мобилен, но нямам идея качеството какво е там и какво покриват.
Коментар
-
Аз съм имал на Виваком преди време за 6-7-8-10 лв, нещо подобно. Забравил съм колко трафик на макс скорост, но качеството беше абсолютно задоволително за цъкане из нета, поща и да си провериш нещо. За сваляне не става. Но не е вярно, че скоростта не става за нищо, абсолютно приемлива е за твоите нужди, каквото бяха и моите.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар