От 21 ч вчера не можах да вляза.Чак сега успях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво беше станало? Помислих, че съм баннат.
Collapse
X
-
Re: Какво беше станало? Помислих, че съм баннат.
doofiat написа:От 21 ч вчера не можах да вляза.Чак сега успях.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:doofiat написа:От 21 ч вчера не можах да вляза.Чак сега успях.
Коментар
-
doofiat написа:Esper написа:doofiat написа:От 21 ч вчера не можах да вляза.Чак сега успях.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
masterkar написа:Може да те баннат и по IP.pr_00f написа:Дай ми админски права и ще ти покажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_01I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Така или иначе темата е за проблеми с форума, нищо че си я обърнахме на веселбичка.Ето малко инфо от мен Случи се около 11.35- 11.40Хайте и на мен ми издумка форума: Първо това при опит да мина в друг разделmessage_die() was called multiple times. This isn’t supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?При рестарт на браузъра :Couldn’t retrieve guest user today dataDEBUG MODESQL Error : 1030 Got error 134 from table handlerSELECT session_ip, MAX(session_time) as session_time FROM phpbb_sessions WHERE session_user_id="-1" AND session_time >= 1164837600 AND session_time< 1164923999 GROUP BY session_ipLine : 423File : index.phpИ после пак това :message_die() was called multiple times. This isn’t supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?Обаче като си погледна от хистори и се натреса директно в някоя тема- няма проблем - отваря може би от кеша? Гърми веднага след като избера Клуб FIAT България ФорумиОтново с : Couldn’t retrieve guest user today dataDEBUG MODESQL Error : 1030 Got error 134 from table handlerSELECT session_ip, MAX(session_time) as session_time FROM phpbb_sessions WHERE session_user_id="-1" AND session_time >= 1164837600 AND session_time< 1164923999 GROUP BY session_ipLine : 423File : index.php Хайде - успешно дебъгване
Коментар
-
Esper написа:masterkar написа:Може да те баннат и по IP.pr_00f написа:Дай ми админски права и ще ти покажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
-
pugsy написа:Esper написа:masterkar написа:Може да те баннат и по IP.pr_00f написа:Дай ми админски права и ще ти покажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
-
Пичове беше забил сървъра. Рестарта оправи нещата. А аз снощи не съм се пробвал да влизам а днес цяла сутрин бях в бокса та за това не можах да реагирам своевременно.Както казваше стария ми шеф "това софтуер ли е не ми го фали"..Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
doofiat написа:pugsy написа:Esper написа:masterkar написа:Може да те баннат и по IP.pr_00f написа:Дай ми админски права и ще ти покажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар