Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подигравка,на която не разбрах смисъла.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подигравка,на която не разбрах смисъла.

Лошо впечатление ми направи отношението на КОЛЕГА с доста "опит" във форума къмКОЛЕЖКА ,която е регистриранс в същия ден.Може нещо да не съм разбрала(все пак съм жена),обаче....Тема:Похвали се,оплачи се! - част 7 стр. 111
    Оплакване - Тотална скука, викам да видя какво има из форума на мойто трабанче
    Отговорът на колегата:
    Хвалба - ще се разровя за накой и друг учебник по български език за новата колежка NoraPavlova, има нужда момичето да получи такъв подарък.
    Аз не,че нещо,но според мен трябваше да има малко модераторско мнение по въпроса.Ако нещо не съм разбрала,то моля да ми обясните. П.С. Този раздел съм го чела( Да пишем грамотно на български език),но няма да навреди и на доста от вас МОМЧЕТА. П.С.2 Знам,че и аз имам правописни грешки.
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

на хората им пука ,че нямат гадже на 14 февруари ,но хич не им дреме ,че са неграмотни на 24 май :D Та по случая :погледни от хубавата страна,може колегата да задява -новоизлюпената колежка p.s. явно е фен на марката и не харесва ,когато се изписва грешно !
    фиатче Браво 2.0

Коментар

"Ако за 14 февруари нямаш половинка - налей си литър" Айде сега неграмотност.Темата "Няма Е" е общодостъпна,за да чИте и да рИве на воля! :D

Коментар

NoraPavlovaЧет, 11 Фев 2016 18:40:49Отговори: 8Видяна: 1112 Форум: Черна хроника Заглавие: Не спира БЕЗУМИЕТО по родните пътища То вече всеки ден такива ъпсурди и простотии. Вече можеш да се надяваш на всичко и от всеки. NoraPavlovaЧет, 11 Фев 2016 18:39:52Отговори: 15Видяна: 2191 Форум: Черна хроника Заглавие: Блъсна кола и избяга Е хванаха ли го или? NoraPavlovaЧет, 11 Фев 2016 18:38:04Отговори: 108Видяна: 11237 Форум: Общи приказки Заглавие: Промоции и оферти Уххх. туй в кое метро? NoraPavlovaЧет, 11 Фев 2016 18:36:27Отговори: 295Видяна: 18352 Форум: Общи приказки Заглавие: Тема за българските абсурди. То не знам кои кво усвоява, ама в наща държава си е така - усвояваме някъде, ама къде това..... NoraPavlovaЧет, 11 Фев 2016 18:34:45Отговори: 1672Видяна: 106111 Форум: Общи приказки Заглавие: Похвали се, оплачи се ! - част 7 Оплакване - Тотална скука, викам да видя какво има из форума на мойто трабанче Very Happy............................................. ...................Обикновено не давам обяснения за дейсвията си, но за Д Кенанова ще направя изключение.Това са постовете на въпросната новорегистрирана. Вече май над половината насление пише Ъпсурт и близУ. Страхотно попълнение за форума...
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Вие щото сте много хубави... Всеки трети пише отчайващо неграмотно. Ай, да не давам примери.

Коментар

кола

Тук не се ли пишеше за ФИАТИ или май съм в литературен форум.Ми кво да се направи като учениците не внимават в час.Няма как да пишат вярно.
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

То на темата с похвалите и оплакванията е сбъркано заглавието, вие за новия потребител сте се хванали. Интервал не се слага преди, а след препинателните знаци - запетая, точка, удивителна, въпросителна, двоеточие, многоточие и т.н. Ама айде, това е издребняване. Мен пък лично най ме дразни пост с буквално десетки многоточия, от които няма ни едно на място. Ясно, че поставилият ги не може да пише, ама интересно каква е идеята все пак? Придават тежест на поста ли, повече достоверност, драматизъм!?
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Многоточията показват незавършена мисъл. Всеки да си я довърши както му харесва

Коментар

muns61 написа:
                  но за Д Кенанова ще направя изключение.Това са постовете на въпросната новорегистрирана. Вече май над половината насление пише Ъпсурт и близУ. Страхотно попълнение за форума...
                  И дкенанова ще се извини.ИЗВИНЯВАЙ!АМА НЕ СИ ПРАВ.Сега да вземем да се подиграваме на всеки новорегистриран осемнааесегодишенкойто си е купил фят браво и пита може ли да го напрааи 200 плюс коне.Ъ?кфи гуми да си сложъ?"Страхувам се от деня, в който технологията ще надхвърли нашето човешко общуване. Тогава ще се появи поколение от ид_оти.

Коментар

Който е абсолютно безгрешен в писането, първи да хвърли камък.... тая тема прилича на Присмял се хърбел на щърбел.И тъй като днес е празник, обичайте се, налейте си каничка с вино и... не гледайте много в чунията на другите.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Госпожо, или госпожице Кенанова, не Ви познавам. Не търся извинение, или одобрение за позицията си.------------------------Когато липсват аргументи, винаги може да се каже - Ти па си мноо убаф!Моето мнение е да се насърчават потребителите, независимо от възрастта им, да пишат по-грамотно. Начинът на изразяване също е отчайващ, повечето не могат да изложат мислите си за конкретен и важен за тях проблем. Липста на техническа грамотност в автофорум не е фатална, но липсата на писмена грамотност се отразява зле. Не държа да споделяте моето виждане по въпроса, но и не желая да съм атакуван за него.Хубяв и весел празник, кой каквото празнува!
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ако си нямате половинка днес,то си налейте литър. Да я модерират с катинарче .Слава на некой там горе - госпожица все още.

Коментар

Подбараха го това момиче още с първите и мнения, видях забележка и в мнението с ъпсурд-а. Ми като цяло тук не сме събрани научни работници и най-добре да не си забелязваме много много. А за метрото, чак ми се дощя да се комбинираме за по една туба масло Което е и важната цел на форумите- да сме си полезни, не да се заяждаме.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Прав е колегата, че е предложил учебник по български език. Всеки прави грешки в бързането, но при някои, неграмотността минава всякакви граници. В желанието си да обясни даден проблем, някои потребители забравят тотално за препинателните знаци. Това точки, запетаи и т.н. Няма главни букви, няма начало и край на изречението. Тотално сгрешени думи. ами не е приятно това, разберете.

Коментар

stilo_new написа:
                              Прав е колегата, че е предложил учебник по български език. Всеки прави грешки в бързането, но при някои, неграмотността минава всякакви граници. В желанието си да обясни даден проблем, някои потребители забравят тотално за препинателните знаци. Това точки, запетаи и т.н. Няма главни букви, няма начало и край на изречението. Тотално сгрешени думи. ами не е приятно това, разберете.
                              Сам ли ще си направиш харакирито за направените от теб грешки???
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                              X