Както казах, всеки греши ама някои се оливат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подигравка,на която не разбрах смисъла.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Много избирателно бе колега muns61 Ако беше толкова стриктен, щеше да кандидатстваш за модератор и да баннеш forever ключаря примерно Аре не се пали. И на мен не ми хареса как се заяде с новата колежка... Както каза "безсмъртния" многоточието е всеки да си продължи изречението Наздраве за Трифон Валентин .. а или беше Свети ЗарезанNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
IP-то е германско.Сега да ви дам пример:Семейството на сестра ми живее от 13 години в Гърция.Когато отиват там, племенницата ми е на 2 години. Там е израснала и почти целият ѝ живот е минал там.Ходи на гръцко училище.За да се понаучи малко и на родния си език (да чете и пише, а и да говори правилно), я върнаха тук и я записаха на училище. Държа доста приравнителни, ходи на частни уроци по български... Изкара тук 2 години и пак се върна в Гърция.Та тя пише на български с доста грешки. Е какво - да не пише във форума ли? (не че се е разписала, просто давам пример).И мен понякога много ме дразнят неграмотни писания. Най-много ме дразни, като видя една дума, написана като 2 - например "Здравей те". Ей, побеснявам направо.Но като не знам историята на пишещия, не взимам отношение.
Коментар
-
Не се ли пише "Заключет е" Аз пък с годините долу-горе още с аватара свързвам и нивото на грамотност и ми се вижда интересно, когато някой не особено отдаден на уроците по български се вземе на сериозно. Мъже сме, си викам, форум фиат е и може да му е дошла повечко ракийката, случва се.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Immortal написа:IP-то е германско. Най-много ме дразни, като видя една дума, написана като 2 - например "Здравей те". Ей, побеснявам направо.
Коментар
-
Plastex написа:Не се ли пише "Заключет е"Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
stilo_new написа:Airfan написа:Заеби, тук отдавна не е автофорум, а моралистко училище по български език и литература.
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...енанова, разбра ли защо се избъзиках с ’’колежката’’?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар