Трябва ли да има детето задграничен паспорт за да напусне страната за месец?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за напускане на дете от България
Collapse
X
-
Път
Две съгласия да пътуват с баба и дядо при нотариус и паспорта първия е 10 лв до 30 дни но става и до 20 тия ден не е безплатена и снимка не трябва детето го снимат на място демек и то трябва да е тамНе е необходимо да се носи снимка - такава се прави на мястоа Издаване на първа лична карта на лица от 14 до 16 г.бе без пари- обърквация малкаПрочети и това накрая http://www.yambol.mvr.bg/Uslugi/Doku...D1%82%D0%B5/и декларацията https://pisar.bg/documents_bg/dekldete/
Коментар
-
dasteri777 написа:Ще пътува със баба си и дядо си до щатите,аз и майка и оставаме тук.Как така за деца са безплатни тя е на 9 г.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Immortal написа:dasteri777 написа:Ще пътува със баба си и дядо си до щатите,аз и майка и оставаме тук.Е46 330d 2++
Коментар
-
kluchar написа:Колега пишеш /В последствие ще ви дойде на гости кварталния/Това в София не става Първи паспорт на лица до 14 годиниЗависи времето на издаване има и различни цени 10 лв.20 лв.50 лв.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Това с "кварталния" за първи път го чувам....За визата трябва да има вече издаден апспорт, защото тя се залепва вътре в него, на една от страниците.Нужна е нотариално заверена декларация от родителите, за да напусне нашата граница. Бланките ги има на сайта на МВнР.Визи за деца за САЩ се издават само след интервю.Не е като другите да си избират кой да викнат.
Коментар
-
Днес звънях до външно да ги питам ще трябва ли въпреки нотариално заверена декларация че сме съгласни с майка и да напусне страната,да ходим до посолството на интервюто.Казаха ми че най вероятно ще трябва да ходим,но не знаели точно да съм звънел до посолството.Звънах аз,понеже работата ми е из различни градове на родината и да мога да си подготвя нещата ако евентуално трябва и ние да сме там,но от там ми отговориха че не можело да дават такава информация,баси и потайните глупости.Хамерикански глупости.Е46 330d 2++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар