ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани книги...
Collapse
X
-
Приятелите ми във ФБ знаят, че освен че гледам много сериали, се опитвам в свободното си време и да понаписвам по нещо . Ако някой има време за губене, може да прочете тази моя книжка. Ако се излъжете да я прочетете и не ви хареса по една или друга причина, не ме псувайте много - толкова си мога :D . Жанрът е "мистерии".Откъси от ненаписания роман за самотния бегачTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
geo_g написа:ele написа:Английският съсед и Руският съсед на Михаил ВешимВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
snake написа:Приятелите ми във ФБ знаят, че освен че гледам много сериали, се опитвам в свободното си време и да понаписвам по нещо . Ако някой има време за губене, може да прочете тази моя книжка. Ако се излъжете да я прочетете и не ви хареса по една или друга причина, не ме псувайте много - толкова си мога :D . Жанрът е "мистерии".Откъси от ненаписания роман за самотния бегач
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
snake написа:Приятелите ми във ФБ знаят, че освен че гледам мога :D . Жанрът е "мистерии".Откъси от ненаписания роман за самотния бегачLupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Immortal написа:ntodorov написа:Ако харесвате тънкия английски хумор ви препоръчвам Пелам Гренвил Удхаус. Той е "бащата" на историите за аристократа Устър и неговия иконом Джийвс.Повечето от неговите произведения са и екранизирани, но стилът му на писане е доста по-забавен.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
OpenGL написа:...Започнах я, изглежда обещаващо...geo_g написа:Поздравления колега! Откраднах време за няколко страници и ми хареса. Ще я дочета.Пожелавам ти и успех в начинанието!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Приятелите ми във ФБ знаят, че освен че гледам много сериали, се опитвам в свободното си време и да понаписвам по нещо . Ако някой има време за губене, може да прочете тази моя книжка. Ако се излъжете да я прочетете и не ви хареса по една или друга причина, не ме псувайте много - толкова си мога :D . Жанрът е "мистерии".Откъси от ненаписания роман за самотния бегачТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Благодаря! Пиша, защото имам много сюжети, много свободно време и ми е приятно да го запълвам с писане . Без никаква комерсиална или каквато и да е друга цел. Знам, че не го правя по най-добрия начин, но щом има хора, на които им харесва, ще продължавам. До сега за около 50 човека знам, че със сигурност са прочели книжката, но още никой не е изразил предположение за личността на Кукловода. Той ще присъства със сигурност и в следващата ми книжка и не само в нея . А имаше доста жокери.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Романчето се крепи около здрав микс от любими сериали - Fringe, Dexter, Lost и дори Breaking bad :D . И идеи съм черпил от тях, и цели реплики, като съм гледал да ги вмъкна завоалирано. Да, Холограмните ги заимствах от Наблюдателите във Fringe . Но все пак - основната идея за Пистата, която изкушава и предизвиква аномалиите, си я смятам за авторска. Както и за мъглата, която се появява, когато предстоят чудеса. А снимката е в книгата с твое позволение .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар