Имаме си такава тема за филми, та реших, че е хубаво да си имаме и за книги. Книгата може да даде много повече от един филм пък и знам, че форума го четат интелигентни хора Започвам темата с две книги. Авторът е Цончо Родев, а книгите са:=> Тътени=> БурятаКакто личи и от заглавията те са свързани и едната е продължение на другата. Препоръчвам горещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани книги...
Collapse
X
-
Една от любимите ми книги е "Споразумението" на Елия Казан. Не препоръчвам го четат хора със склонност към самоунищожение...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз пък препоръчвам Богомил Райнов и Андрей Гуляшки. Любими мои автори. Филмите по техните романи не сруват, ама книгите ме грабват и си ги препрочитам през годините. А първия голям роман който съм прочел, и след това няколко пъти си отварям произволна страница и си чета с интерес е "Наследника от Калкута"Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ако харесвате тънкия английски хумор ви препоръчвам Пелам Гренвил Удхаус. Той е "бащата" на историите за аристократа Устър и неговия иконом Джийвс.Повечето от неговите произведения са и екранизирани, но стилът му на писане е доста по-забавен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Ако харесвате тънкия английски хумор ви препоръчвам Пелам Гренвил Удхаус. Той е "бащата" на историите за аристократа Устър и неговия иконом Джийвс.Повечето от неговите произведения са и екранизирани, но стилът му на писане е доста по-забавен.
Коментар
-
(Не знам за екранизации, освен един сериал по мотиви от книгите му).A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз си падам по криминалета и трилъри.Абсолютно всичко съм изчел на Джеймс Хадли Чейс и препоръчвам горещо. От 2-3 седмици открих един друг автор - Харлан Коубън. Прочетох 4-5 негови книги и съм доволен, завързани сюжети с не особено очакван край( за някой може и да е съвсем неочакван, ама аз съм изкривен вече от толкова криминалета и по някое време почвам да усещам на къде вървят нещата).На Христо Калчев, който не е чел книгите, трябва да поправи тази грешка С умиление си спомням книгите от детството ми на Карл Май.....даже се чудя дали да не захваня някояТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар