Аз не разбрах защо не хареса на ключаря предложението. Скъпо ли е, че не видях цена?Я виж това дали няма да ти е интересно.http://www.boomblasters.com/frog-sou...htmlможеш да чуеш и как звучи, според мен убедително крякане.
Аз не разбрах защо не хареса на ключаря предложението. Скъпо ли е, че не видях цена?Я виж това дали няма да ти е интересно.http://www.boomblasters.com/frog-sou...htmlможеш да чуеш и как звучи, според мен убедително крякане.
И на двете места където предложи ключаря не става работата. Варианта явно е да намеря сирена и да я вържа към централното. но това което предлага ls1 цената му е просто абсурдна. Ще продължа да търся и ако намеря - добре, ако ли не здраве да е.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Ванка, в един офис до нас са сложили една жаба до вратата с датчик и като влезе някой квака. Идеята ми е да се вземе такова, да се върже към алармата и с един усилвател и говорител да се измайстори... Мога да направя една калкулация на необходимите неща и ако е приемлива да се позабавляваме някоя събота.П.П. Жабата струва 6 лв. , един усилвател за 20-30 лв. Дали има сирени които да са без мелодия, а каквото им подадеш това да свирят?
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Ванка, в един офис до нас са сложили една жаба до вратата с датчик и като влезе някой квака. Идеята ми е да се вземе такова, да се върже към алармата и с един усилвател и говорител да се измайстори... Мога да направя една калкулация на необходимите неща и ако е приемлива да се позабавляваме някоя събота.П.П. Жабата струва 6 лв. , един усилвател за 20-30 лв. Дали има сирени които да са без мелодия, а каквото им подадеш това да свирят?
Това го обсъдихме с мой колега и ще стане по подобен на описания от теб начин. В последствие измайстореното от нас ще се върже към модула на централното заедно с мигачите и при отключване и заключване Боко ще кряка.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар