Колеги, получих потвърждение и номера за проследяване на пратката. Изпратена е вече по DHL. Да се надяваме, че до няколко дни ще е тук.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Желаещи за групова поръчка на масло от Германия ?
Collapse
X
-
trace написа:DJPOPA написа:...че с PayPal има такси, други техни си курсове евро-лев. ...
Коментар
-
Ето обещаното извлечение, колеги. Както се вижда, на 09.02.2016 съм превел сумата от 422,30лв на RAVENOLSHOP. После банката ми е взела два пъти такси в размер на 2,11лв и 0,50лв. Т.е. общата сума по поръчката е 424,91лв за 8бр туби по 5лв масло. Или се получава 53,12лв/туба от 5л масло RAVENOL VSIДори и с доставката по Еконт, пак ще легне под 60лв тубата. Ето и поръчката от сайта, да не каже някой, че съм взел повече туби и товаря сметката. :D Според модула за проследяване на DHL, днес сутринта маслото е напуснало Германия и пътува насам. Чакаме го да пристигне. Ще пиша като има информация по темата.ПП Сега проверих, доставката до офис на Еконт ще е 5,24лв/туба, през модула на olx с 20% отстъпка.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Сега чекнах пак прогреса на пратката. Дава ми, че вчера по обяд е била в международния разпределителен център на куриера в Белгия. Вероятно е натоварена на камион и пътува насам, ако вече не е пристигнала в София. Ще ви информирам за развитието като има новини по поръчката.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Привет, колеги ! Току що пристигна единия кашон от поръчката. Вътре са 4 туби. Говорих с куриера, този е минал през Кьолн и е дошъл с въздушна поща. Другият е със сухопътен транспорт и е минал през Белгия, за това още не е пристигнал. Вероятно ще дойде до 2-3 дни и той. В кашона, освен тубите, има фактура и един подарък рекламно USB зарядно за запалка. Днес ще изпратя 4-те туби, според реда на поръчване:1.didich2.max-23.Kemaloff4.InsaneТези 4-ма колеги утре може да отидат в офисите на Еконт, които са ми написали на ЛС и да си получат маслото. Сега ще им генерирам товарителниците и ще напиша номерата им на лични съобщения.Аз и двамата колеги от Нисан форума, остава да чакаме втория кашон. Да се надяваме, че скоро и ние ще си получим тубите с маслото.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Мисля си, че ако темата продължава да се развива, т.е. има регулярни поръчки ... ТРЯБВА да стане "важна" !Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Този двигател никак не е капризен откъм масло, колега. Доколкото знам е почти същия като на моето Punto 1.1. Този RAVENOL дето го поръчахме, би паснал идеално. Аз моето го карам с PENNASOL SUPER PACE 5W40, който е още по-евтино масло (32-33лв за туба). Препоръката ми е оригинално 5W40, марката няма значение, но да не е менте. Един приятел сега научи, че съм поръчвал масло и почна да ми се сърди, че не съм му се обадил. Ще видя днеска какво ще се разберем с него и може да се навия да пусна още една поръчка, но не обещавам.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар