Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Желаещи за групова поръчка на масло от Германия ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, и азсе включвам с една туба от това, което колегата Дидич иска VSI. Аз го сменявах преди няма месец, моето ама след още няма и 2 пак съм за смяна така че като е германско по- добре, че тук нещо май се метнах с някакво менте.

Коментар

Добре де мен не ме бърка дали ще поръчам RAVENOL VSI SAE 5W-40 или пък Pennasol Super Pace SAE 5W-40.И двете масла стават за JTD-то. Така, че ако за Равенол ставаме точна бройка с мен, да го поръчваме.
      Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
      Chevrolet Aveo

Коментар

Заявили за момента Ravenol VSI 5w40:1.DJPOPA2.didich3.max-24.Kemaloff5.InsaneЧакаме още един желаещ. В този случай поръчката за Pennasol отпада, защото работата беше или него, или Ravenol. Още един колега ме пита на ЛС за 4 туби Pennasol, но при такова количество го посъветвах сам да си го заяви, защото няма смисъл от групова заявка. Тъкмо ще му го донесат до вратата. Въпреки това, утре ще поръчам маслото, да се надяваме, че до седмица ще се появи още един кандидат. Следете тази тема за развитието на поръчката.
        Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

http://nissanbg.com/forum/viewtopic.php?f=62&t=45142От тука имаме още 3 туби реванол, май ще се поръчва цял контейнер , какво правим в случая ако имаме повече от 6 туби масло, да не ощетяваме колегите от нисан форума ??, от VW форума няма никой за сега ?? DJPOPA, кажи по какъв начин ще ти пращаме парите за поръчката или като ти го доставят ще ти платим при получаването в офиса на куриера в съответния град ??
          punto HGT

Коментар

Добре, вземаме и колегите от Нисан форума, но спираме със събирането на желаещи, че вече станахме повече от планираното. Пари предварително не искам, аз ще платя доставката, ще видя колко ще ми вземат всичко на всичко и ще го разделя по равно. Ще напиша в темата и ще покажа извлечение от банковата сметка, да се види колко е струвало всичко на всичко, че с PayPal има такси, други техни си курсове евро-лев. Маслото ще ми го платите с наложен платеж по куриера или при лично предаване. Само разчитам после на коректност, всеки да си вземе поръчаното количество. Да не остана с 5 туби накрая :D . По предварителни сметки трябва да стъпи на 56-57лв за туба, но ще видим като ударим чертата накрая.
            Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Супер, значи общо 8 туби стават по моя сметка, нали така.
              punto HGT

Коментар

Толкова са за момента, освен ако някой не е откаже до утре.
                Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

По Еконт ли ще пращаш за да знам да пиша на двамата колеги от нисан форума какви координати да дадът, че като гледам всички сме от различни градове Предполагам утре като поръчаш ще стане ясно кога ще пристигне маслото, макар че аз не бързам за никъде :D
                  punto HGT

Коментар

По Еконт, колега. За по-евтино през олх ще пусна товарителниците, за да са с 20% отстъпка. Искай им имена, телефони и офис на Еконт, който им е удобен да си вземат от него нещата.
                    Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Еее закъснях.. ако някои откаже една туба ,свиркайте.
                      Punto Mk2 2001 JTD 130hp... просто Пунти :!

Коментар

DJPOPA написа:
                        По Еконт, колега. За по-евтино през олх ще пусна товарителниците, за да са с 20% отстъпка. Искай им имена, телефони и офис на Еконт, който им е удобен да си вземат от него нещата.
                        Ок ще им пиша и ще ти ги пратя на ЛС
                        punto HGT

Коментар

DJPOPA написа:
                          ...че с PayPal има такси, други техни си курсове евро-лев. ...
                          Когато плащаш ти излиза меню да си избереш пейпал ли да ти изчислява курса или да си ползваш този на банката издател на картата ти. Избираш второто и готово.Ако плащам от телефона обаче, тази опция не ми излиза (или поне не съм я намерил).
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Благодаря, колега, намерих опцията.
                            Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Поръчката е направена и платена. Сега чакаме да пристигне маслото.
                              Dacia Duster 1.6 4WD

Коментар

Идеално, сега ще чакаме да дойде доставката.

Коментар

Working...
                                X