Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за следене на интернет трафик.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Програма за следене на интернет трафик.

Може ли някой от посетителите, които са по на ТИ със софтуера да ми подскаже за фрий програмка за следене на интернет трафика. Обаче ме интересува такава, която да може да следи дали прекъсва нет-а. Тъй като имаме сериозен спор с доставчика и аз му казвам, че постоянно пада. Той ми твърди, че няма случай в който да падне нет-а. А аз ежедневно имам поне 50-60 случая. Стандартните не стават, защото при тях трябва да пусна да се дърпа нещо свръх голямо и да следя като спре да дърпа. Интересува ме само такава която да следи дали пада връзката от доставчика.

А ти как разбираш, че е "паднал" като нищо не дърпаш?

Коментар

ping? :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        С тази команда ще проври да кажем до доставчика дали има връзка, но нет пак може да няма.Преди няколко месеца бях в подобно положение. Писна ми да се разправям с нещастни доставчици..... Платих си за оптика и сега си гледам ТВ и нет по оптика у наше село :D Ако имаш възможност сменяй и не си трови нервите.

Коментар

chaveto написа:
          С тази команда ще проври да кажем до доставчика дали има връзка, но нет пак може да няма.
          А какво пречи да пингваш, който и да е сайт?
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            -t
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
              dikanio написа:
              -t
              А иначе, ако искаш да е цветно - BitMeterИ правилно те питат, как като не ползваш интернет, разбираш, че е паднала връзката?
              Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Връзката е към нещо конкретно, намиращо се накъде. Тя минава през голям брой междинни точки и проблем в която и да е от тях прави невъзможен достъпа до тоя ресурс, който ти трябва. Няма връзка "по принцип", някаква си. Пакетът тръгва от точка А, стига в точка Б и от там тръгва друг пакет. Ако нищо не тръгне....няма как да пристигне....

Коментар

Вие си разсъждавате, ама на човека сигурно му е спрял нета, че не отговаря
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ако си със статичен IP адрес, който работи постоянно (рутер), може на ЛС да ми го дадеш и ще ти пускам мейл когато рутера ти изчезне и появи в мрежата.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Здравей колега,Мисля че първото безплатно от Ммайкрософт ще ти свърши работа:http://www.gfi.com/blog/the-top-20-f...dmins/Дано да помогнат някои от изброените.
                      Skoda AMfabia 1.2 12v
                      exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

На времето ползвах WINMTR , Пускаш поне 3 - първата до произволен адрес в нет-а - ползвах 8.8.8.8 , друго до ДНС-а на провайдера и третото до вътрешното ИП на твоя рутер.Ако нямаш рутер или си го игнорирал вече като проблем може да не го правиш последното. Сложи големина на пакета 1400 за да се усети по-добре.
                        Brava 1.6 ELX

Коментар

А ако искаш да има и статистика използвай следната команда : ping *.*.*.* -t -l 1450>>c:\именафайл.txt . За да ти се получи, трябва да стартираш cmd "as adminitrator"

Коментар

Working...
                          X