Може ли някой от посетителите, които са по на ТИ със софтуера да ми подскаже за фрий програмка за следене на интернет трафика. Обаче ме интересува такава, която да може да следи дали прекъсва нет-а. Тъй като имаме сериозен спор с доставчика и аз му казвам, че постоянно пада. Той ми твърди, че няма случай в който да падне нет-а. А аз ежедневно имам поне 50-60 случая. Стандартните не стават, защото при тях трябва да пусна да се дърпа нещо свръх голямо и да следя като спре да дърпа. Интересува ме само такава която да следи дали пада връзката от доставчика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за следене на интернет трафик.
Collapse
X
-
dikanio написа:ping? :D
Коментар
-
gamma написа:dikanio написа:ping? :DВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Връзката е към нещо конкретно, намиращо се накъде. Тя минава през голям брой междинни точки и проблем в която и да е от тях прави невъзможен достъпа до тоя ресурс, който ти трябва. Няма връзка "по принцип", някаква си. Пакетът тръгва от точка А, стига в точка Б и от там тръгва друг пакет. Ако нищо не тръгне....няма как да пристигне....
Коментар
-
Здравей колега,Мисля че първото безплатно от Ммайкрософт ще ти свърши работа:http://www.gfi.com/blog/the-top-20-f...dmins/Дано да помогнат някои от изброените.Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
На времето ползвах WINMTR , Пускаш поне 3 - първата до произволен адрес в нет-а - ползвах 8.8.8.8 , друго до ДНС-а на провайдера и третото до вътрешното ИП на твоя рутер.Ако нямаш рутер или си го игнорирал вече като проблем може да не го правиш последното. Сложи големина на пакета 1400 за да се усети по-добре.Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар