fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
muns61 написа:Днес в Априлци няколко километра походихме по улиците, а около нас се точеха колони коли. Как пък ни веднъж не замириса на бензин и газ, за разлика от дизеловата смрад, даже от доста новички каручки...Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Не, че съм чел цялата тема, ама в последните няколко страници се говори предимно за разход. Имам едно фото от вчера. С 100км/час на темпомат и няколко пъти 120-30 при изпреварвания. Това с 3 литров дизел с автоматична ск. кутия на почти 2 тона кола. Доста спокойно каране, но все пак при необходимост се изстрелваш Бензина много ми харесва, ама има някой минуси, дизела и той не е съвсем цвете Няма еднозначно мнение, това е истинатаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Горният разход е градския на жена ми. Даже е малко повече по принцип, ама е на къси разстояния и с доста време на място, щото съм я учил да подгряваТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
BO написа:А тия от Ауди избухнаха здраво и те, с новия си дизел:900Nm@1000-3250Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=RufZ...30BOw2eq28Те го те изрода...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Нещо замря работата, явно времето се стопли, дизелите са почнали да палят и сега бръмчат и цапат природата Една статийка специално за бате Генчо от Габрово LPG POWER - http://www.dnes.bg/cars/2016/03/25/s...-na-gaz.297264punto HGT
Коментар
-
didich написа:evgeni85 написа:Имам една статийка за макети ама нея ще ти я кажа на уше Друго освен спам от твоите ръце не излиза.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар