evgeni85 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
evgeni85 написа:Какво ми вадиш единични клипчета от тубата бре чауш :D клипа утре. На всяка скорост как се реже. Още съм в града в който работя. Мале тая печка. Ужас. Днес заредих на ужасяващите 1.45 на колонка :Dpunto HGT
Коментар
-
didich написа:evgeni85 написа:Какво ми вадиш единични клипчета от тубата бре чауш :D клипа утре. На всяка скорост как се реже. Още съм в града в който работя. Мале тая печка. Ужас. Днес заредих на ужасяващите 1.45 на колонка :D
Коментар
-
Няма какво да обръщам, то вие обърнахте нещата към газта, а то се видя, че хората карат на газ от товарни до суперспортни автомобили, без да са чули тъпите ти епитети от град Габрово Свали си турбинката и си приравни мотора на атмосферен като моя и после ми говори на коя скорост качваш баирите по магистралата, защото на мене турбина не ми трябва за да ги качвам на последна скорост, а са си представи ако имах турбинаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Няма какво да обръщам, то вие обърнахте нещата към газта, а то се видя, че хората карат на газ от товарни до суперспортни автомобили, без да са чули тъпите ти епитети от град Габрово Свали си турбинката и си приравни мотора на атмосферен като моя и после ми говори на коя скорост качваш баирите по магистралата, защото на мене турбина не ми трябва за да ги качвам на последна скорост, а са си представи ако имах турбина
Коментар
-
Stefanaki написа:BO написа:Е, не е до 100...didich написа:https://www.youtube.com/watch?v=txciy5Dc_GoЯ тоя на какво гориво се състезава https://www.youtube.com/watch?v=DBvQmJ34mRQ и пере некакви високи 8-ци, за газта само хубаво или нищоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
stilo_new написа:veselin10 написа:А спрете са е Някой от шефовете днес ще прочете и ще хлопне кепенците на интересната тема заради вас.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар