Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
evgeni85 написа:Е много ясно в случая който визираш ще взема бензина. Точно защото не съм пристрастен. Аз дълго се точих на евтините туарези 5000V10 ама....ама... с тоя счупен мотор дето една дюза ако изплюе трябва да вадиш целия мотор от коша то всичко друго ти е по добре. .A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
То и бакшишите на 0.9 слагат газ, не защото не са си правили сметки дали да не си купят дизел преди това.Не съди хората за избора им и не ги обиждай, че искат да спестят 2лв по принцип. Не си ти този, който им дава парите.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не съдя и не обиждам. Ако съм търговец и имам таксита ще сложа и клетки ХХО ако ще ми избият и 10 стотинки на 100. Всеки мери според джоба си а и мисля че тук няма комунизъм или диктатура някой да ми налага цензура на това какво АЗ мисля. За енти път ще се повторя. Лично аз предпочитам динамиката на дизеловия двигател без значение дали ще давам 2 3 6 10 лв горница. Харесва ми да имам мощност от 1200. Харесва ми звука. Харесва ми технологията на комън рейла. Харесва ми всичко. :D ЛИЧНО НА МЕН И НЕ НАЛАГАМ МНЕНИЯ
Коментар
-
evgeni85 написа:Ама продължи ми изречението. .... на ено и 6. И все пак ако имаше на въпросния модел фв който ти каза читав дизелов двигател със сходни параметри бих избрал да се сдобия с него ако имам възможност отколкото да слагам газ.
Коментар
-
vnukata написа:kiro_of_the_day написа:С 1.6 си селски тарикат, ама с Туарег си е по-друго разбираш ли...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
avvasilev написа:Простичко сравнение между дизел и бензин на едни и същи километри ... бензина отварян три пъти, дизела не му знаеш цвета на буталата ... Кой е по-надеждният механизъм? И, Венко, не сравнявам само фиатските мотори - имах възможност да се запозная отблизо с болките и страданията на всички марки!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:vnukata написа:kiro_of_the_day написа:С 1.6 си селски тарикат, ама с Туарег си е по-друго разбираш ли...
Коментар
-
Докато карах на метан редовно засичах един с G класа на метанстанцията и се заговорихме. Показа ми метановата уредба - така е излязла от завода. Не знам по поръчка ли е била и до колко е истина, ама всичко изглеждаше като истинско. Резервоара за бензин беше 20 литра.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Докато карах на метан редовно засичах един с G класа на метанстанцията и се заговорихме. Показа ми метановата уредба - така е излязла от завода. Не знам по поръчка ли е била и до колко е истина, ама всичко изглеждаше като истинско. Резервоара за бензин беше 20 литра.
Коментар
-
vnukata написа:kiro_of_the_day написа:vnukata написа:kiro_of_the_day написа:С 1.6 си селски тарикат, ама с Туарег си е по-друго разбираш ли...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар