BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Kay_ написа:BO написа:Kay_ написа:Просто колкото пъти съм се возил/карал БМВ..ами все там стои тая стрелка и винаги ми е била забавна. Естествено, че не са горяли 20+/100.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Виж. Аз изразявам лично мнение. Пак казвам. За мен е селски тарикатлък да сложиш газ на кола дето и без това не гори и не върви за ей го 50 стинки разлика. Всеки мери според джебя си. Едни се бият по гъза да не серат и ако трябва с фекалии ще карат колите си само и само да смъкнат "лева на 100км" Аз не съм от тях. Не съм и разсипник. Но като сложиш на везните ползите срещу негативите то везните клонят към ползите. Вярно е че не всеки може да си позволи нов автомобил и да се хвърли в непозната среда. Разбери. Не винаги моето е най добро. Просто съотношението на ползата спрямо разхода е по голямо. За това и в индустрията са използват само дизелови агрегати. И като казах селскостопански и и други веднага почнаха да ме нападат че визирам селски машини или камиони. Ама не се обиждам. За мен лично от моя опит дизеловия двигател е по надежден. Ако бях попаднал на умундарени такива и бях някой технологии лаИк да не различавам винт от болт вероятно щях да кажа че нищо не става от дизелите.
Коментар
-
Мммм, Гена спести си коментара на предпоследния ми пост. Обвинихте, че не четеш и осмисляш, а аз направиш същото. Явно стига толкова интернет за днес.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
BO написа:Kay_ написа:BO написа:Kay_ написа:Просто колкото пъти съм се возил/карал БМВ..ами все там стои тая стрелка и винаги ми е била забавна. Естествено, че не са горяли 20+/100.Kay_ написа:Не Бо, не е усещане. Аз наистина имам против БМВ. И той е от големия % хора, които го карат, а не от марката. Визирам тези, които взимат завоите с вратите напред и ми прескачат т лента в лента, като гламави. Сори, но хората масово изтъпяват, като се качат на БМВ.Наясно съм, че не горят толкова, но при подаване рязко на газ, стрелката винаги се лепи на 20+. МНого интересно как намираш този ми офф за голям проблем. То Стефанаки, качва ли и показва 100 неща и само му се отговаряше "Не е вярно" и пак се сравняваше ЖТД++++++++++++++++++++++++ с 1,4 на газ.Kay_ написа:BO написа:Kay_ написа:Това е по противно, понеже знаеш само, че е 20+, но не точно колко е. БМВ само да го натиснеш малко и скача на момента тая стрелка.Kay_ написа:BO написа:Kay_ написа:Просто колкото пъти съм се возил/карал БМВ..ами все там стои тая стрелка и винаги ми е била забавна. Естествено, че не са горяли 20+/100.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
evgeni85 написа:Виж. Аз изразявам лично мнение. Пак казвам. За мен е селски тарикатлък да сложиш газ на кола дето и без това не гори и не върви за ей го 50 стинки разлика. Всеки мери според джебя си. Едни се бият по гъза да не серат и ако трябва с фекалии ще карат колите си само и само да смъкнат "лева на 100км" Аз не съм от тях. Не съм и разсипник. Но като сложиш на везните ползите срещу негативите то везните клонят към ползите. Вярно е че не всеки може да си позволи нов автомобил и да се хвърли в непозната среда. Разбери. Не винаги моето е най добро. Просто съотношението на ползата спрямо разхода е по голямо. За това и в индустрията са използват само дизелови агрегати. И като казах селскостопански и и други веднага почнаха да ме нападат че визирам селски машини или камиони. Ама не се обиждам. За мен лично от моя опит дизеловия двигател е по надежден. Ако бях попаднал на умундарени такива и бях някой технологии лаИк да не различавам винт от болт вероятно щях да кажа че нищо не става от дизелите.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
evgeni85 написа:Ами в такъв случай веднага щях да мина на 1.9 TDI 2.8 бензин не е за всеки....джеб. Пак имам алтернатива. А 1.9 TDI да го вкараш в 14 на 100 не знам къде го това наистина. Аз не мога да си го представя. Или студено студено по 5 км и и не знам....A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO, аз не се напъвам, но ми сложи думи в устата. Аз нямам спомен да съм казвал БМВ с какъв двигател съм карал и дали е на газ или не.Или да съм казвал с каква скорост съм го карал. Ти сам си направи изводи. :DФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Чек Чек. 1.9 TDI визирам ценовия диапазон на кола за джоба на средностатистически българин дето може да отдели някой лев за кола ако иска тя да е дизел. Ако имам пари никога няма да си взема ауди или фв помпа дюза. И да. Зависи от водача. Един кара на 14 на сто друг смъква на 11 12. И къде видя голямата заблуда? Ако имам 3000 бензин колкото и да върви ако ми гори 15 16 ще го сменя с дизелов дето ще ми гори 8 10 отколкото да му сложа газ.
Коментар
-
Kay_ написа:BO, аз не се напъвам, но ми сложи думи в устата. Аз нямам спомен да съм казвал БМВ с какъв двигател съм карал и дали е на газ или не.Или да съм казвал с каква скорост съм го карал. Ти сам си направи изводи. :DA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
evgeni85 написа:Чек Чек. 1.9 TDI визирам ценовия диапазон на кола за джоба на средностатистически българин дето може да отдели някой лев за кола ако иска тя да е дизел. Ако имам пари никога няма да си взема ауди или фв помпа дюза. И да. Зависи от водача. Един кара на 14 на сто друг смъква на 11 12. И къде видя голямата заблуда? Ако имам 3000 бензин колкото и да върви ако ми гори 15 16 ще го сменя с дизелов дето ще ми гори 8 10 отколкото да му сложа газ.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
evgeni85 написа:Чек Чек. 1.9 TDI визирам ценовия диапазон на кола за джоба на средностатистически българин дето може да отдели някой лев за кола ако иска тя да е дизел. Ако имам пари никога няма да си взема ауди или фв помпа дюза. И да. Зависи от водача. Един кара на 14 на сто друг смъква на 11 12. И къде видя голямата заблуда? Ако имам 3000 бензин колкото и да върви ако ми гори 15 16 ще го сменя с дизелов дето ще ми гори 8 10 отколкото да му сложа газ.
Коментар
-
evgeni85 написа:Чек Чек. 1.9 TDI визирам ценовия диапазон на кола за джоба на средностатистически българин дето може да отдели някой лев за кола ако иска тя да е дизел. Ако имам пари никога няма да си взема ауди или фв помпа дюза. И да. Зависи от водача. Един кара на 14 на сто друг смъква на 11 12. И къде видя голямата заблуда? Ако имам 3000 бензин колкото и да върви ако ми гори 15 16 ще го сменя с дизелов дето ще ми гори 8 10 отколкото да му сложа газ.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Kay_ написа:BO, аз не се напъвам, но ми сложи думи в устата. Аз нямам спомен да съм казвал БМВ с какъв двигател съм карал и дали е на газ или не.Или да съм казвал с каква скорост съм го карал. Ти сам си направи изводи. :DФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар