Ммм те половината руски зверове (МАЗ, КамАз, КрАз, Урал) ползват тоя или разновидност.https://www.youtube.com/watch?v=eIdKEQD8XKs
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:stilo_new написа:Кой е казал, че съм. Статистиката показваше, че по света има много повече бензинови, отколкото дизелови. така, че точно потвърждава думите ми.Не се увъртам.
Коментар
-
mnpenchev написа:batproho написа:Отдавна стана ясно в темата, че българина си купува бензинова кола, с ЕДИНСТВЕНАТА цел, да газифицира, а не за да я кара на бензин!!! Далаверата по подразбиране си е Балкански синдром, а пък факта че Андрешко е национален герой, само говори по себе си...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
stilo_new написа:BO написа:stilo_new написа:Кой е казал, че съм. Статистиката показваше, че по света има много повече бензинови, отколкото дизелови. така, че точно потвърждава думите ми.Не се увъртам.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Пишейки в тази тема знам, че поемам огромен риск да ме анатемосат повечето колеги.Става дума за впечатленията ми към един автомобил, като на някой колеги им споделих на неделната среща.Автомобила е на мой приятел. Закупи си го сравнително скоро. Вчера се видях пак с него и го попитах с точност каква е колата, понеже някой детайли ми се губеха.Та...колата е Голф5 2005г., 1,9ТДИ 4моушън 105к.с. Колата не съм я карал, а само съм се возил. Не вярвах, че някога ще го кажа, но този Голф 5 ми допадна много. Хубава е отвън, вътре също е удобна. Пласмасите са много приятни и нищо общо нямат с дрънкащите фиатски такива. По павета не се чува изобщо. За двигателя...при подаване на рязка газ, ако не си сложил колана, ще те прекатури на задните седалки. Това естествено е на майтап казано. КОлата си дърпа много хубаво и няма никакви излишни шумове, вибрации и т.н. Двигателя е много еластичен и тихичък. Тая 5ца, няма нищо общо с онези изродски автомобили 3 и 4.Може да ми се е видяла толкова хубава, понеже я сравнявам с моята Брава, но много ми допадна. Ноооо всяко нещо се заплаща. Момчето каза, че със закупуването, обслужване и т.н. до сега му е 12к лв. Като тези пари за кола на 10 години ми се виждат много, ама това е положението.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
snake написа:Ще го кажа кратко и ясно: никога повече дизел! :D Не ме интересуват нито въртящите ви моменти, нито кефът, дето нямал цена.
Коментар
-
evgeni85 написа:snake написа:Ще го кажа кратко и ясно: никога повече дизел! :D Не ме интересуват нито въртящите ви моменти, нито кефът, дето нямал цена.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
evgeni85 написа:Що? Засегна ли се?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар