Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел - поредната тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ммм те половината руски зверове (МАЗ, КамАз, КрАз, Урал) ползват тоя или разновидност.https://www.youtube.com/watch?v=eIdKEQD8XKs
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

BO написа:
      stilo_new написа:
      Кой е казал, че съм. Статистиката показваше, че по света има много повече бензинови, отколкото дизелови. така, че точно потвърждава думите ми.Не се увъртам.
      Хайде сега обратно и отново разчети данните. Явно толкова си се надъхал, че не искаш да видиш нищо различно от собствената ти теза.
      Да. Добре, връщам се. Чета кръговите диаграми. Виждам две неща Бензин -синьо, Дизел -кафяво. Ми какво да ти кажа. Нещо много ми синее всичко. Като небето е! А кафявото някъде , даже и не се забелязва. Така, че виждам много добре. Спорът е излишен.

Коментар

mnpenchev написа:
        batproho написа:
        Отдавна стана ясно в темата, че българина си купува бензинова кола, с ЕДИНСТВЕНАТА цел, да газифицира, а не за да я кара на бензин!!! Далаверата по подразбиране си е Балкански синдром, а пък факта че Андрешко е национален герой, само говори по себе си...
        Предполагам нямаш куче пазач, но ако имаше щеше да му купуваш от най-скъпите пържоли вместо евтина кучешка храна.Факта, че си купуваме печки, щото горят по-малко пък много вървят, а и нафта се купува на черно не е ли Балкански синдром по подразбиране ?
        Не, нямам куче пазач, за който да мисля... А и поне за момента не мога да си позволя V6, който да карам на бензин, за това си карам малолитражен дизел...
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

stilo_new написа:
          BO написа:
          stilo_new написа:
          Кой е казал, че съм. Статистиката показваше, че по света има много повече бензинови, отколкото дизелови. така, че точно потвърждава думите ми.Не се увъртам.
          Хайде сега обратно и отново разчети данните. Явно толкова си се надъхал, че не искаш да видиш нищо различно от собствената ти теза.
          Да. Добре, връщам се. Чета кръговите диаграми. Виждам две неща Бензин -синьо, Дизел -кафяво. Ми какво да ти кажа. Нещо много ми синее всичко. Като небето е! А кафявото някъде , даже и не се забелязва. Така, че виждам много добре. Спорът е излишен.
          Връщаш се, четеш и нищо не виждаш? Кажи честно? Наистина си само за спора и не признаваш нищо.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            Връщаш се, четеш и нищо не виждаш? Кажи честно? Наистина си само за спора и не признаваш нищо.
            Какво трябва да видя?

Коментар

Пишейки в тази тема знам, че поемам огромен риск да ме анатемосат повечето колеги.Става дума за впечатленията ми към един автомобил, като на някой колеги им споделих на неделната среща.Автомобила е на мой приятел. Закупи си го сравнително скоро. Вчера се видях пак с него и го попитах с точност каква е колата, понеже някой детайли ми се губеха.Та...колата е Голф5 2005г., 1,9ТДИ 4моушън 105к.с. Колата не съм я карал, а само съм се возил. Не вярвах, че някога ще го кажа, но този Голф 5 ми допадна много. Хубава е отвън, вътре също е удобна. Пласмасите са много приятни и нищо общо нямат с дрънкащите фиатски такива. По павета не се чува изобщо. За двигателя...при подаване на рязка газ, ако не си сложил колана, ще те прекатури на задните седалки. Това естествено е на майтап казано. КОлата си дърпа много хубаво и няма никакви излишни шумове, вибрации и т.н. Двигателя е много еластичен и тихичък. Тая 5ца, няма нищо общо с онези изродски автомобили 3 и 4.Може да ми се е видяла толкова хубава, понеже я сравнявам с моята Брава, но много ми допадна. Ноооо всяко нещо се заплаща. Момчето каза, че със закупуването, обслужване и т.н. до сега му е 12к лв. Като тези пари за кола на 10 години ми се виждат много, ама това е положението.
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Нормално е, при положение, че имат кажи речи 10 год разлика в производството. Скоро и неговите пластмаси ще се разтракат. Факт е, че са по-качествени от на Фиат-а, но и цената му не е фиатска.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ще го кажа кратко и ясно: никога повече дизел! :D Не ме интересуват нито въртящите ви моменти, нито кефът, дето нямал цена.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

То и аз тъй никога повече бензин,освен ако не е Ауди RS6 и имам средства да го храня.
                    Е46 330d 2++

Коментар

snake написа:
                      Ще го кажа кратко и ясно: никога повече дизел! :D Не ме интересуват нито въртящите ви моменти, нито кефът, дето нямал цена.
                      Че карай си ако искаш и на урина бре И аз казвам.... никога повече бензин освен ако не е кола за събота и неделя от BMW M3 нагоре. ..пс. ...викаш друго си е да тръгнеш да изпреварваш от километър назад и да се кръстиш :D. Те въртящите моменти са си наши теб не те интересуват :D