Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел - поредната тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отдавна стана ясно в темата, че българина си купува бензинова кола, с ЕДИНСТВЕНАТА цел, да газифицира, а не за да я кара на бензин!!! Далаверата по подразбиране си е Балкански синдром, а пък факта че Андрешко е национален герой, само говори по себе си...
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

BO написа:
      Явно ти си над боговете и за теб не е важна статистиката, ама все се пробваш да кажеш поредната глупост.Ама мани боговете. Мен ми е кеф като някой ти покаже статистика, че средностатистически има повече дизели от бензинки, то сам се кефиш и призоваваш за мълчание, а реално статистиката оборва собствените ти думи. Смятай как сам се увърташ.
      Кой е казал, че съм. Статистиката показваше, че по света има много повече бензинови, отколкото дизелови. така, че точно потвърждава думите ми.Не се увъртам.Аз отдавна предложих да се заключи темата, защото дизелджиите, като видят, че губат спора и започват остро да нападат. А и нали всичко се изписа вече.

Коментар

dasteri777 написа:
        stilo_new написа:
        Опаааа какво стана?! След тази статистика и боговете биха замълчали. :D
        Вашите сешоари могат ли тъй.ей това му харесвам на дизела.https://m.youtube.com/watch?v=1yqY1fR5Z70
        Мне, при бензина е по безцветно, по весело и по атрактивно и единствения дим, който се вижда е от гумите https://www.youtube.com/watch?v=tYXSppDBOYA
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          dasteri777 написа:
          stilo_new написа:
          Вашите сешоари могат ли тъй.ей това му харесвам на дизела.https://m.youtube.com/watch?v=1yqY1fR5Z70
          Мне, при бензина е по безцветно, по весело и по атрактивно и единствения дим, който се вижда е от гумите https://www.youtube.com/watch?v=tYXSppDBOYA
          Ама нали се сещаш че вашите сешоари 1.2 вата,1.4 вата и 1.6 вата освен синкав дим от масло няма как да изкарат таквиз пламъци
          Е46 330d 2++

Коментар

batproho написа:
            Отдавна стана ясно в темата, че българина си купува бензинова кола, с ЕДИНСТВЕНАТА цел, да газифицира, а не за да я кара на бензин!!! Далаверата по подразбиране си е Балкански синдром, а пък факта че Андрешко е национален герой, само говори по себе си...
            Предполагам нямаш куче пазач, но ако имаше щеше да му купуваш от най-скъпите пържоли вместо евтина кучешка храна.Факта, че си купуваме печки, щото горят по-малко пък много вървят, а и нафта се купува на черно не е ли Балкански синдром по подразбиране ?

Коментар

Всичко може, въпрос на финанси , докато при вас черните облаци могат да стават все по гъсти и до там
              punto HGT

Коментар

dasteri777 написа:
                didich написа:
                dasteri777 написа:
                stilo_new написа:
                Ама нали се сещаш че вашите сешоари 1.2 вата,1.4 вата и 1.6 вата освен синкав дим от масло няма как да изкарат таквиз пламъци
                Ей заради такива тъпи изказвания тази тема отива на майната си. Какво искаш да кажеш с тези си думи?По скоро какво искаш да покажеш?
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

stilo_new написа:
                  Кой е казал, че съм. Статистиката показваше, че по света има много повече бензинови, отколкото дизелови. така, че точно потвърждава думите ми.Не се увъртам.
                  Хайде сега обратно и отново разчети данните. Явно толкова си се надъхал, че не искаш да видиш нищо различно от собствената ти теза.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Kay_ написа:
                    dasteri777 написа:
                    didich написа:
                    dasteri777 написа:
                    stilo_new написа:
                    Ей заради такива тъпи изказвания тази тема отива на майната си. Какво искаш да кажеш с тези си думи?По скоро какво искаш да покажеш?
                    Нали можеш да четеш,ако се върнеш по назад ще видиш.Как беше забравих,грейзери ли трактори ли ко ли беше.
                    Е46 330d 2++

Коментар

dasteri777 написа:
                      вашите сешоари 1.2 вата,1.4 вата и 1.6 вата освен синкав дим от масло няма как да изкарат таквиз пламъци
                      Малиии, много мощни тези ватове ....

Коментар

Kay_ написа:
                        dasteri777 написа:
                        didich написа:
                        dasteri777 написа:
                        stilo_new написа:
                        Да ти припомня ли или се сещаш колко се забавлява със автогрейзер.На стр 50 е
                        Е46 330d 2++

Коментар

Ще се гръмна...Забавлявах се щот тъпата земекопна машина не се казва нито автогрездей както я написа колегата, нито автогрейзер както я пишеш ти, а се казва автогрейДер.А сега включи логиката и се замисли на какво ли съм се смял?

Коментар

Kay_ написа:
                            Ще се гръмна...Забавлявах се щот тъпата земекопна машина не се казва нито автогрездей както я написа колегата, нито автогрейзер както я пишеш ти, а се казва автогрейДер.А сега включи логиката и се замисли на какво ли съм се смял?
                            И двамата знаем,и колегата също знае че не се казва така.Знам какво представлява тази машина и за какво служи.
                            Е46 330d 2++

Коментар

dasteri777 написа:
                              Kay_ написа:
                              И двамата знаем,и колегата също знае че не се казва така.Знам какво представлява тази машина и за какво служи.
                              Значи разбра на какво съмс е смял. А и колега, защитаващ дизела, говореше как селскостопанската и строителната техника е с дизелови двиг.А ти сешоар 80-100коня с атмосферен, четиритактов мотор да си видял?За това пак ще питам, какво искаш да кажеш с това?

Коментар

Скоро в един друг форум се коментираше темата за дизеловите ДВГ и там имаше анкета за най-най дизелов двигател правен някога по редица показатели... тогава убих рибата с моето предложение за такъв - руския ЯМЗ 238 (15 литров V8, разработен 1950, като и до днес е в производство с различни модификации, с турбо и без турбо). Та в този ред на мисли, не се сещам за подобен бензинов двигател чиято основна конструкция (с изкл. на горивна с-ма и глава) да е останал непроменен. Основните предимства на този мотор са надеждност, ремонтопригодност, ниски производствени и ниски експлоатационни разходи, голям мощностен диапазон, поддатлив на усъвременяване и пр.
                                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Working...
                                X