evgeni85 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kay_ написа:evgeni85 написа:Разубедихте ме накрая. Край. Като се почувствам тарикат ама селски ще си купя ено и шес и ше му сложим газ. :D Дидич. Ела бе майсторе да ти подам лоста ...ей голяма бегачка караш :D . Викаш няма турбини мурбини. Всичко след теб остава . Поне ще ме изчакаш ли на финала или ще се върнеш да ме закачиш с въженцето да стигна на време
Коментар
-
didich написа:pakumba написа:Каква е темата, кое е по-евтино или кое е по-комфортно, удобно и сигурно? Щото те и Ладите са супер евтини и един шарнир е 5 лв, но гледам не ги карат многоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
evgeni85, понеже не съм селски тарикат и имам свободни едни пари, да те помоля да влезнеш у нашенското мобиле и да ми намериш един дизелов Хамър Н2.Да е у нашенско да се продава ,че да идем с теб като дизелов специалист да му направиш един оглед.Успех с намирането. И да знаеш тия дето карат Н2 на газ са фермери,не са селяни
Коментар
-
krasio_79bs написа:Това е в момента Галине! Мноо бързо забравихте нафтата по 2,60лв.Тия 2-3 литра на 100км са разтегливо понятие. Бензин ти трябва да загрееш на 30 градуса. От там насетне можеш да ги минеш само на газ.Слагам по 20 лв бензин на 2-3 месеца.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
pakumba написа:didich написа:pakumba написа:Каква е темата, кое е по-евтино или кое е по-комфортно, удобно и сигурно? Щото те и Ладите са супер евтини и един шарнир е 5 лв, но гледам не ги карат много1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Stefanaki написа:Твоя автомобил сток ли беше? Пипал ли си му горивните карти? А на думан ли го караше?Всички в този форум знаят, че ти, emzo и още няколко могат да постигнат при определени условия ниски разходи, които после ogi28b и prof-а не могат да ги повтортят. Скъпите автомобили в тази тема не ги намесих аз, някой друг спомена за X5 550d.Аз не съм съгласен с твърденията/сравненията:1) дизелов автомобил има по-дълъг пробег с един резервоар при сравнение на бензинов с алтернативно гориво - показах и доказах2) турбо-дизел vs атм. бензинЗащото някои тук се опитват да сравняват Браво (1996г) 1.4 75к.с. със Стило 1.9 JTD+++(2006г). Това по-коректно ли е?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
didich написа:Ок при бравото дизела е отпред, съгласих се, по каталожни данни дизела е по бърз с 0,6 сек до 100км/ч.Я виж м/у пунто 1.2 16V 80к.с. и 1.9JTD 80к.с. какво се получава, като тука разликата в кубатурата на мотора е още по фрапираща.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ама айде спрете с тез "сегашни цени на дизела",защото и газта е евтина в момента,а когато нафтата беше 2.60 газта гонеше 1.50 и разликата пак беше 2 лв./100 км.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Ама айде спрете с тез "сегашни цени на дизела",защото и газта е евтина в момента,а когато нафтата беше 2.60 газта гонеше 1.50 и разликата пак беше 2 лв./100 км.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
didich написа:Ок при бравото дизела е отпред, съгласих се, по каталожни данни дизела е по бърз с 0,6 сек до 100км/ч.Я виж м/у пунто 1.2 16V 80к.с. и 1.9JTD 80к.с. какво се получава, като тука разликата в кубатурата на мотора е още по фрапираща.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар