И на мен ми се вижда много 170-180. Принко не те ли е страх бе човек. Аз над 130 рядко вдигам и е за кратък период, а ти на темпомат. То, да не ти идва на главата, но ако спукаш гума примерно със 180 си на мармалад. Не, че със 110-120 ще си по-добре, но поне имаш шанс. Ама със 180...барем носи моторджийски космют, че да не те събират от поляните ( това малко черен хумор)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Проблема не е в страха и това колко вдига, на алфата сигурно не се усещат, но има все откачалки които докато ги изпреварваш дават левия мигач и те да изпреварят без да гледат и са се ударили в теб. То за това ограничението ни на магистрала е 140, защото са предвидили всякакви фактори... твоята скорост спрямо пътя, водачите около теб и т.н
Коментар
-
Приятно изненадан съм от разхода, вървежа и проходимостта на колата. Средна скорост от 90 км/ч с 5.4 л/100 за преход от 570 км. ( от тях 460 км. са магистрала) От Белащица към хотела драпахме в снежна обстановка, заради снега, който беше навалял предната нощ, но пък и снегорините си вършеха добре работата де. Мнозина останаха в по-ниската част от самия подход към хотела, може би поради подценяване на обстановката. Бяхме 8 коли, от които три изкачихме баира от раз. Другите изчакаха в ниското пясъка и лугата от хотелската поддръжка, които за всеобща и приятна изненада не закъсняха.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:За 159ка тази скорост не се усеща, алфата е като залепена на пътя. Не се сещам друг стоков фиат да стои така на пътя.Дори Нуова Крома се люлее като кораб. Е има една форумска крома, дето е е изключение, поздрави за собственика :DI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
emzo написа:Особено с про-китI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:emzo написа:Особено с про-китpunto HGT
Коментар
-
avvasilev написа:Момчето по-горе ви пита да газифициран автомобил със 150 к.с., вие пак изскачате със разход на 1.6 ... Грубо и неморално е! Имам база за сравнение между турбодизел, около 180 к.с. и турбобензин 200 к.с. Единствения плюс на бензина е максималната скорост ... Точка!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар