pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вече съм го цитирал. Нямам намерение да те убеждавам в каквото и да било, всеки си има глава на раменете и може да си прецени сам, но някой да разправя, че риска при използване на течни горива и втечнени газове под налягане при автомобилите е еднакъв, ми, няма да се съглася. До тук не чух никакъв довод в подкрепа на твърдението ти, само общи приказки от типа "голяма глупост си написал". Напиши нещо умно и да го обсъдим.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Вече съм го цитирал. Нямам намерение да те убеждавам в каквото и да било, всеки си има глава на раменете и може да си прецени сам, но някой да разправя, че риска при използване на течни горива и втечнени газове под налягане при автомобилите е еднакъв, ми, няма да се съглася. До тук не чух никакъв довод в подкрепа на твърдението ти, само общи приказки от типа "голяма глупост си написал". Напиши нещо умно и да го обсъдим.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Киро, аз моите аргументи съм ги написал. Ся, ако ще си смучеш доводи от пръстите само и само да си отгоре, аз няма да участвам.Карай си на газ и се радвай, че ако избухне пожар, първо ще се взриви резервоара. А кое гориво има по-голям риск да предизвиква евентуален пожар е без значение.Приятен ден!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
А вие защо толкова се закачихте за газта, като темата е - дизел с/у бензин Най обичам някой като ми излезе с въпроса - искаш бегачка пък си и сложил газ - ми това си е мой проблем, ако искам и балбукатори ще и сложа, когато някой ми купи същото пунто и ми спонсорира горивото тогава ще карам на това, което ми кажат, който поръчва музиката той плаща, а тесногръдото мнение на хората, защо аджеба съм на газ пък въобще не ме интересува Има опасност и докато се разхождаш в парка някой клон да ти падне на главата и пак да отидеш от обратната страна на тревата, пък като гледам хората не са спрели да се разхождат по парковете, пак ще повторя, който го е страх от мечки да не ходи в гората, но и да не ми четат морал, защо съм с бомба в багажника, ми това си е мойта бомба, вие нали сте на нафтаpunto HGT
Коментар
-
pplk написа:Краси, питам, защо бутилката трябва да е на открито? Централната газификация ли е причината или нещо друго свързано със сигурността?Що намесваш дизела, само ти си знаеш.
Коментар
-
pplk написа:Киро, аз моите аргументи съм ги написал. Ся, ако ще си смучеш доводи от пръстите само и само да си отгоре, аз няма да участвам.Карай си на газ и се радвай, че ако избухне пожар, първо ще се взриви резервоара. А кое гориво има по-голям риск да предизвиква евентуален пожар е без значение.Приятен ден!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Киро, кое от това не разбра, за да ти го напиша по-простичко?Нямам намерение да те убеждавам в каквото и да било, всеки си има глава на раменете и може да си прецени сам, но някой да разправя, че риска при използване на течни горива и втечнени газове под налягане при автомобилите е еднакъв, ми, няма да се съглася207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
krasio_79bs написа:pplk написа:Краси, питам, защо бутилката трябва да е на открито? Централната газификация ли е причината или нещо друго свързано със сигурността?Що намесваш дизела, само ти си знаеш.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:krasio_79bs написа:pplk написа:Краси, питам, защо бутилката трябва да е на открито? Централната газификация ли е причината или нещо друго свързано със сигурността?Що намесваш дизела, само ти си знаеш.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
https://press.mvr.bg/goreshta_tema/m...a110106_06.htmПротивопожарните норми и правила не въвеждат забрана за влизане и паркиране на МПС с газови уредби в подземни паркингиСъгласно действащите нормативни изисквания за осигуряване на пожарната безопасност в обектите, които са въведени в експлоатация, също няма забрана за влизане и паркиране в подземните паркинги на автомобили, работещи на газ (метан или пропан - бутан)Сред правилата и изискванията за осигуряване на пожарната безопасност на строежите, които са разписани в действащата към момента нормативна уредба, няма забрана за влизане и паркиране в подземните паркинги на автомобили, работещи на газ (метан или пропан - бутан).В Наредба Із-1971 от 29 октомври 2009 г., влязла в сила през м. юни миналата година, са посочени изисквания, които трябва да бъдат спазени при проектирането на зони за моторни превозни средства с газови уредби в затворени гаражи. Съгласно нормативното изискване, в определени обществени сгради гаражните помещения трябва да разполагат с газсигнализаторна система, включваща аварийна вентилационна инсталация. Сред правилата и изискванията за осигуряване на пожарната безопасност в обектите, които вече са въведени в експлоатация, също няма забрана за влизане и паркиране в подземните паркинги на автомобили, работещи на газ (метан или пропан - бутан). Отговорностите за осигуряване на пожарната безопасност в даден обект са задължение на съответните ръководители (собственик, наемател, ползвател). При осъществяването на държавен противопожарен контрол инспекторите контролират създадения ред от ръководителя на обекта. Специфични правила към газовите съоръжения и инсталации за втечнени въглеводородни газове има в различни нормативни актове, по които пожарните инспектори не осъществяват контрол. Правилното паркиране в обособените зони за автомобили с газови уредби, както и поставянето на забранителни табели е мярка на ръководителите на обектите. Тези изисквания не са свързани с държавния противопожарен контрол. Служителите на ПБЗН осъществяват дейността си само в съответствие с нормативната база, която определя противопожарните изисквания към обектите в експлоатация и строително -инвестиционения процес.
Коментар
-
S_BANKOV написа:pplk написа:krasio_79bs написа:pplk написа:Краси, питам, защо бутилката трябва да е на открито? Централната газификация ли е причината или нещо друго свързано със сигурността?Що намесваш дизела, само ти си знаеш.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар