krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
krasio_79bs написа:Ех ,че сте тънко обидни. Кога видя дизел във световният рали шампионат ,тогава може да си хвалите кюмюрите.Kay_ написа:Принко, аз не казвам, че вашите коли пушат, ами ако не е потдържана колата няма значение на кво гориво е. Всеки ден виждам коли в много лошо състояние както бенз. така и дизел.Иначе, преди 10 страници беше писал за "жертвите "си.. Кажи по подробно тоя с 318IS-a мн ли беше надъхан, преди да се пуснетеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo, извинявай,забравих ,че темата е дизел vs газ. Моя грешка. Я да ми отвориш очите ,защо легендите в автомобилният спорт и повечето така наречени "супер" коли са с бензинови двигатели?Ланча Делта,Ферари,Ламбо,Астън Мартин,Порше и тн.Що така нещо не правят дизели в топ категорията?Щъ замоля да не ме питаш дали правят автомобили на газ. За бензина питам.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Я да ми отвориш очите ,защо легендите в автомобилният спорт и повечето така наречени "супер" коли са с бензинови двигатели?Ланча Делта,Ферари,Ламбо,Астън Мартин,Порше и тн.Що така нещо не правят дизели в топ категорията?Щъ замоля да не ме питаш дали правят автомобили на газ. За бензина питам.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
krasio_79bs написа:Princo, извинявай,забравих ,че темата е дизел vs газ. Моя грешка. Я да ми отвориш очите ,защо легендите в автомобилният спорт и повечето така наречени "супер" коли са с бензинови двигатели?Ланча Делта,Ферари,Ламбо,Астън Мартин,Порше и тн.Що така нещо не правят дизели в топ категорията?Щъ замоля да не ме питаш дали правят автомобили на газ. За бензина питам.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Найс. Е тва е гъзария! Та пак да питам кои са супер колите на дизел?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Princo написа:Донякъде съм съглаасен с теб,но до сега винаги всяка кола на газ мирише от изгорелите газове ...punto HGT
Коментар
-
Ако не бяха саждите и сложните пречистващи системи дизела отдавна щеше да е заел 90% от пазарния дял в световен мащаб. Но и така гледам почти всяка марка вади по 3 4 дизелови и 1 2 бензинови вече с турбо двигатели. Бензина е бита карта вече. Идва ред на хибридите които естествено повечето са с дизелов генератор. :D След тях евентуално ако до развият батериите и бързото зареждане ще има много като тесла. А то нататък не по наше време може би ще има и на хидрокси.
Коментар
-
evgeni85 написа:Ако не бяха саждите и сложните пречистващи системи дизела отдавна щеше да е заел 90% от пазарния дял в световен мащаб. Но и така гледам почти всяка марка вади по 3 4 дизелови и 1 2 бензинови вече с турбо двигатели. Бензина е бита карта вече. Идва ред на хибридите които естествено повечето са с дизелов генератор. :D След тях евентуално ако до развият батериите и бързото зареждане ще има много като тесла. А то нататък не по наше време може би ще има и на хидрокси.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Кой каза, че няма състезателен дизелов автомобил?https://www.youtube.com/watch?v=QHHAlYCTIiQАбе, що не чади тая печка?
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар