emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Баш, баш...ама добре, че се стопли, че и вие да имате малко топло в купето А3 и А4 не са ли на една платформа, нещо като Браво/а у Мареа?Щот в 3ка не съмс е качвал, но ако съдя по 4ката, "лагерна количка" ми е малко пресилено като определениеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Отивам да си напрая пуканки,задръжте така !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
didich написа:emzo написа:Отделно, че ще катерят все на 4500+ рпм, че да драпат.
Коментар
-
evgeni85 написа:didich написа:emzo написа:Отделно, че ще катерят все на 4500+ рпм, че да драпат.punto HGT
Коментар
-
Тъй, тъй, ама нали се сещаш, че в ежедневието не караш постоянно в обороти ?Че докато свалиш предавка отнема време и това време може да ти коства ламарини ? Елементарен пример от ежедневието - влизаш в кръгово, вътре си с предимство, но някой тъпак не знае правилника и влиза в кръговото и той.И кво ?За спирачки, няма време, натискаш газта ама няма никой.Случвало ми се е ! Заклет бензинаджия каза, ако бях с моята кола , оня щеше да ме удари ! Стилджака се изтреля и се разминахме на сантиметри !!!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Тъй, тъй, ама нали се сещаш, че в ежедневието не караш постоянно в обороти ?Че докато свалиш предавка отнема време и това време може да ти коства ламарини ? Елементарен пример от ежедневието - влизаш в кръгово, вътре си с предимство, но някой тъпак не знае правилника и влиза в кръговото и той.И кво ?За спирачки, няма време, натискаш газта ама няма никой.Случвало ми се е ! Заклет бензинаджия каза, ако бях с моята кола , оня щеше да ме удари ! Стилджака се изтреля и се разминахме на сантиметри !!!punto HGT
Коментар
-
evgeni85 написа:А относно топлото....радвате се че КПД имате само в термични загуби ли? ... За целта си имам печка :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EA%E0&start=15Чети бе таварищ.... Аз не растягам локуми а слагам [/url]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар