Което е така си е така, но това пък беше едно от водещите предимства при избора ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Винаги съм се чудил,защо при тая евтина нафта и нисък разход,има газо-дизели? Че като се сетя нафтата като удари 2,60-2,70 колко теми имаше за разни водородни балбукатори.Бива ли ся при толкоз нисък разход да се мислят такива магарии?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Всеки си има глава и си знае какво, как и на какво да го кара. Така, че колкото и да е лют спора, ако е в границата без обиди всичко е наредФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Якия спор.Искам тия дето си хвалят евтината газ, да тръгнат да катерят Шипка или Хаинбоаз малко по-бързичко. Да видим, кой ще има по-нисък разход.Отделно, че ще катерят все на 4500+ рпм, че да драпат.Дидича и той с неговите олекотени на варел дръгели - Хонди и прочие.За пример едно бмв с 3 литров мотор, има за какво да държи висока цена, нищо че е бмв. Ама гроздето е кисело.....F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
didich написа:galinchooo написа:.. Другия беше минал през 15 газови коли и в момента си взе служебна "печка" и кара само нея...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Утре паля багера и потеглям с 200 да качвам Шипка Казвам го на майтап естествено, някой да не помисли, че влизам в спор :DП.П. Поста под мен ми напомни една случка от преди 3-4 дена. Карам си извънградско и пред мен четири коли, каращи с темпо 60км/ч. Тези направиха една колона от 15-20коли. Стигаме една права в изкачване, пускам аз мигача, поглеждам някой да не се е засвяткал от задните и изкачам да изпреварвам. В този момент виждам едно Пежо308 и то тръгва да изпреварва, обаче пежото е от последните на колоната. Казвам си супер - няма да му се пречкам на човека. Да, ама не.хаха Вече съм се изравнил с последнат аот 4те коли пред мен и Пежото на задната ми броня с къси-дълги. Е, кво ....да сляза да бутам лихахаама аз съм с малко магаренцаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
emzo написа:Якия спор.Искам тия дето си хвалят евтината газ, да тръгнат да катерят Шипка или Хаинбоаз малко по-бързичко. Да видим, кой ще има по-нисък разход.Отделно, че ще катерят все на 4500+ рпм, че да драпат.Дидича и той с неговите олекотени на варел дръгели - Хонди и прочие.За пример едно бмв с 3 литров мотор, има за какво да държи висока цена, нищо че е бмв. Ама гроздето е кисело.....FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
[quote="emzo"]Якия спор.Искам тия дето си хвалят евтината газ, да тръгнат да катерят Шипка или Хаинбоаз малко по-бързичко. Да видим, кой ще има по-нисък разход.Отделно, че ще катерят все на 4500+ рпм, че да драпат.Дидича и той с неговите олекотени на варел дръгели - Хонди и прочие.За пример едно бмв с 3 литров мотор, има за какво да държи висока цена, нищо че е бмв. Ама гроздето е кисело.....[/quote Добре де, не се ли усещате вече че прекалявате... Като кача Шипка с 4500 оборота и за 2 лв по голям разход какво, пак ще съм се качил, айде стига с тия глупости вече то отива на заяждане.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Колега galinchooo,я кажи какъв е тоя извънземен двигател твоя дето харчи толкова "много"на градско,или пък какво ти е градското?Има дизели дето горят и по 4/100 в града,но толкова и вървят.Ако става дума за икономия има едно моточре на Митсубиши 1,3-16V-82к.с дето по-вече от 8,5/100 газ не мога да му направя в града,а пък е невероятно пъргаво.Не става въпрос за икономия,а за немотия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар