V8 с 200 коня не е много за хвалене.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
stilo_new написа:Ама остави ги. Явно не са наясно. Зареждам газ на 0.73 стотиники. при 8 на 100, минавам 100 километра за 5 лева и 90 стотинки. Кой дизел има такъв разход? Никой. От 10 лева на сто нагоре. Отделно ремонт на ГНП колко струва. Частите за дизел, винаги са били по скъпи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pplk написа:V8 с 200 коня не е много за хвалене."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
pplk написа:За какво е спора в същност? За вървене, за звук, за разход на гориво или поддръжка? Гледам Дидича чак за носачи пише, та нещо почнах да губя нишката.punto HGT
Коментар
-
BO написа:stilo_new написа:Ама остави ги. Явно не са наясно. Зареждам газ на 0.73 стотиники. при 8 на 100, минавам 100 километра за 5 лева и 90 стотинки. Кой дизел има такъв разход? Никой. От 10 лева на сто нагоре. Отделно ремонт на ГНП колко струва. Частите за дизел, винаги са били по скъпи.
Коментар
-
Кромата я зарежи. Тя е 2,4 440Nm 235Hp редови дизелов петак. Разход 12/7,6. Само на звук не го докарва като твоя.Глей кво правят хората с V8 атмосферен бензин, без да е някаква екзотика . http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=13069207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Хахахахахха викаш който кара печка прави гнп и дюзи. Направо са си консуматив а? Хахахаха Мале Мале. Значи нещо ми има на мен и на моите коли до сега.. За 7 години само на дизел и 5 сменени коли никога не съм правил гнп дюзи и каквото и да е по горивната система. Мале... значи нещо не е наред. Ще кажа само едно... избирам Кефа от това да имаш 430нм на 1300 оборота (е46 330Д) и 204 коня на разход 7 нафта отколкото асматик на газ дето се чудя да го тикам ли..ако ще и 3 литра газ да ми гори. И като си дойдохме на думата колко от вас дето карат на това чудо на инженерната мисъл "газова уредба " смениха тръби и гърнета? Няма да си кажете.
Коментар
-
evgeni85 написа:И като си дойдохме на думата колко от вас дето карат на това чудо на инженерната мисъл "газова уредба " смениха тръби и гърнета? Няма да си кажете.punto HGT
Коментар
-
evgeni85 написа:Нищо лично колега... атмосферен бензинов никога повече ако ще и на пръдня да върви.
Коментар
-
didich написа:pplk написа:За какво е спора в същност? За вървене, за звук, за разход на гориво или поддръжка? Гледам Дидича чак за носачи пише, та нещо почнах да губя нишката.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Ще ми се конете да са 900, като при 6.0 Dodge Challenger, ама трябва да продам много органи на черния пазар, че да се сдобия с такова нещо Друга категория са тези надути мотори, тва моето е първобитна разработка на Крайслер още от 70те години (2 клапана на цилиндър, дросел, въздух и гориво), което си има своите предимства и съответно недостатъци.Иначе от новото хилядолетие нещата вървят все нагоре откъм кончета и обем при конкретната марка, това моето е пуснато през скромната 1993та"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Тук спора е безмислен, всеки кара каквото има и е искал. Дали е бензин или газ какво значение има, като си те кефи колата, аз карам бензин и газ 2 коли, но това не значи че не бих искал някое БМВ 530д от 2006 година. Въпроса е че ако трябва да избирам между бензин и дизел, бих взел бензинова кола, защо ли? Еми кефи ме, разхода няма значение, щом си фен. Полемиките са ненужни, за този вечен спор.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
galinchooo написа:.. Другия беше минал през 15 газови коли и в момента си взе служебна "печка" и кара само нея...punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар