Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел - поредната тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kay_ написа:
    Добре, твоя приятел защо си е купил Додж, а не Опел Фронтера? Така щяха да му останат повече парички за децата, нали? Демек Опела е евтината алтернатива на Дод-жа, така както газта е евтината алтернатива на бензина. За едното, човека не прави изключение и се напъва, ама за другото можеП.П. Гатио, купи ли я тая Алфа най-накрая?
    Ами не... и май не мисля, колкото и много да ми харесва и да е запазена. Сякаш този мотор е слаб за мен, бравата върви повече и до някъде това ме отказа много
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

в германия НЯМА повече от 2 процента от автомобилите на бензин,които са с монтирани газови уредби.защо-поинтересувайте се и не пишете глупости във форума.поздрави.

Коментар

Гледам предишните постове, момци бъркате селяните със селяндурсцкия манталитет. пп: Все като се сетя за селяндурщина ми идва на акъл E36, защо мамка му Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

GaTio2 написа:
          Kay_ написа:
          Добре, твоя приятел защо си е купил Додж, а не Опел Фронтера? Така щяха да му останат повече парички за децата, нали? Демек Опела е евтината алтернатива на Дод-жа, така както газта е евтината алтернатива на бензина. За едното, човека не прави изключение и се напъва, ама за другото можеП.П. Гатио, купи ли я тая Алфа най-накрая?
          Ами не... и май не мисля, колкото и много да ми харесва и да е запазена. Сякаш този мотор е слаб за мен, бравата върви повече и до някъде това ме отказа много
          Да не си решил да търсиш ЖТД вече? Сега ти остава да следиш пбявите и да обикаляш по автокъщите
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

krasio_79bs написа:
            Защото купувайки си фронтера ,няма да има лукса на доджа.Така си има и лукса и евтината в сравнение с бензина возия.Нима дизелите не се купуват заради по ниската цена от бензина?
            http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11447703442409470&s link=cbx7tdГледай - 400коня, маси, столчета, обшито с кожи, камери, панорамен таван, телефони...абе лукс, ама с ГИ. Кола за 260 000лв. Миииии, за някой може да е нормално. Все пак хора сме всеки мисли по различен начин - то това ние хубавото на хората де За мен си е чист изблик на тъпота. Напъваш се изкуствено да дадеш 200 000 за супер якия Мерцедес, но и слагаш ГИ, щот ти гори много. Ами насилена работа е това - не ти е по джоба значи

Коментар

Kay_ написа:
              Напъваш се изкуствено да дадеш 200 000 за супер якия Мерцедес, но и слагаш ГИ, щот ти гори много. Ами насилена работа е това - не ти е по джоба значи
              Преполага се, че човек за да стигне да даде 200К за кола си е уредил всичко останало, едва ли ще е някой, който живее в катун, събирал пари 30г. и изведнъж кола за 200К, която след това да не може да обслужва. За ГИ на скъпите коли май само в БГ ни е такова мисленето, общо взето логиката да си вземеш дизел пред бензин, защото харчи по малко и е по икономична е почти същата, но защо за ГИ хората стават обект на подигравки не мога да си обясня.
              punto HGT

Коментар

Да, има скъпарски коли и на дизел и на бензин, ам ане съм видял все още АМГ с фабрична газ. Също така Мерцедес мисля,че има Ц класи с фабрична газ, но Е и S нямат. Не се очаква, че щом може да си познпволиш нов луксозен автомобил ще ти трябва алтернативно гориво.Един пример ми се ще да дам: Фирмата в която бачкам, преди 2-3 години си съдружничеше с една друга фирма. Та шефа на другата фирма плащаше на работниците си по 550-600лв и то през месец/два. Все им казваше, че нямало обекти, инвеститорите не плащали. Този човек си купи някъв джип Хонда. Избира му екстрите 2 месец и още толкова го чака да му го доставят. Колата му стъпи 150к лв. Той тегли заеми от 200банки, та представя някви бизнес планове да му отпуснат пари - циркове. И седмица след като я взе, беше в нашия офис и питаше на служебната ни кола къде сме и слагали газ, че джипарата много горяла градско. И така и направи. Сложи ГИ на чисто нов джип за 150к лв.

Коментар

emzo написа:
                  E не, някой Кайен или С класа на газ, не е от безпаричие, това вече е селяния.
                  имаш предвид гажен мод нали, не течна фаза?
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Kay_ написа:
                    Да, има скъпарски коли и на дизел и на бензин, ам ане съм видял все още АМГ с фабрична газ. Също така Мерцедес мисля,че има Ц класи с фабрична газ, но Е и S нямат. Не се очаква, че щом може да си познпволиш нов луксозен автомобил ще ти трябва алтернативно гориво.Един пример ми се ще да дам: Фирмата в която бачкам, преди 2-3 години си съдружничеше с една друга фирма. Та шефа на другата фирма плащаше на работниците си по 550-600лв и то през месец/два. Все им казваше, че нямало обекти, инвеститорите не плащали. Този човек си купи някъв джип Хонда. Избира му екстрите 2 месец и още толкова го чака да му го доставят. Колата му стъпи 150к лв. Той тегли заеми от 200банки, та представя някви бизнес планове да му отпуснат пари - циркове. И седмица след като я взе, беше в нашия офис и питаше на служебната ни кола къде сме и слагали газ, че джипарата много горяла градско. И така и направи. Сложи ГИ на чисто нов джип за 150к лв.
                    Абсолютно подкрепям. Поне да слагат течна фаза, ама тоя с Жипа ако е можел и обикновенна газова би му турил щото и самата газова евтиния.

Коментар

Добре де. Лек пример;Имаш два еднакви автомобила със едни и същи екстри. Единият е с ГИ ,а другият на бензин.Имаш пътуване София -Бургас-София.Със автомобила на бензин пътуването ще ти струва 150 лв.Със автомобила с ГИ ще ти струва 80лв.Кой от двата автомобила ще избереш за пътуването?
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тоя въпрос е с повишена трудност , мисля, че трябва да направим анкета по въпроса.
                        punto HGT

Коментар

Ясно, че ще вземеш тази дето ти излиза по - евтино, въпросът тука е друг.Като искаш да минаваш тънко си вземаш Кади на фабричен метан или мултипла и се возиш колкото искаш евтино.S класа и евтино возене нещо не вървят в едно изречение, тази кола са купува по други причини на запад (примерно за да те пуснат в голф клуба, който си си харесал), а не да и боднеш газова щото така хем баровец, хем евтино.Няма такова нещо като хем вълка сит, хем агнето цяло. Е в Бг има де ама както и да е, всеки си решава сам колко и как да е баровец и летите джанти от страната на дискотеката.

Коментар

todorakiggg написа:
                            Ясно, че ще вземеш тази дето ти излиза по - евтино, въпросът тука е друг.Като искаш да минаваш тънко си вземаш Кади на фабричен метан или мултипла и се возиш колкото искаш евтино.S класа и евтино возене нещо не вървят в едно изречение, тази кола са купува по други причини на запад (примерно за да те пуснат в голф клуба, който си си харесал), а не да и боднеш газова щото така хем баровец, хем евтино.Няма такова нещо като хем вълка сит, хем агнето цяло. Е в Бг има де ама както и да е, всеки си решава сам колко и как да е баровец и летите джанти от страната на дискотеката.
                            +1Краси и аз щях да избера колата с ГИ, но както каза колегата въпроса е за много скъпите коли и ГИ. Моята Брава за 9 години в БГ и 150к км сигурно има най-много 1000км на бензин , но тя не е супер лукс автомобил.П.П.Гатио, аз предпочитам да търся кола от човек вместо от автокъща. Логиката, която следвам е, че има хора , които си потдържат колите и може да попаднеш на потдържана и гледана кола, а от джамбазите не се знаеП.П.П. Нз тоя Мерцедес от по предния ми пост как съм го нацелил, като в целото мобиле има само 2 коли с отговарящи на критерия ГИ и струваща над 50 000лв. Е значи не с атолкова много

Коментар

Караме коли за по 2 000лв.,ама даваме акъл на онези дето карат коли за 200 000лв. Вярвате ли ,че човек с кола за 200 000 лв. ще си сложи измислена уредба за 700лв?Повечето са на течна фаза и уредбата му струва колкото нашите фиати ,че и отгоре.Караш си колата на половин цена и туй то.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Караме коли за по 2 000лв.,ама даваме акъл на онези дето карат коли за 200 000лв. Вярвате ли ,че човек с кола за 200 000 лв. ще си сложи измислена уредба за 700лв?Повечето са на течна фаза и уредбата му струва колкото нашите фиати ,че и отгоре.Караш си колата на половин цена и туй то.
                                при това монтирана от завода производител.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X