stilo_new написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:stilo_new написа:Като гледам, темат тотално се измести на бензин срещу дизел.Бензина, с ГИ, тотално бие дизела, и то не само по финансови причини.Защо никой не мисли за екология?? И изобщо не е прав колегата, че в Лондон нямало пропан-бутан. Има и се насърчава даже.В България, заради бедността и икономията, масово се слага газ на бензинките. Но без да искаме правим колите си много по екологични. Което е много добре.При дизелите е обратно. Доказа се, ( WV ) че със всички системи за ограничаване на вредните емисии, пак замърсяват доста. А в България всичко се премахва и стават наистина много замърсяващи. рано или късно трябва да помислим за това.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:Аз като гледах по разни предавания по Discovery се опитваха на един джип да сложат газова... първо замерват изгорелите газове и ако си в норма чак тогава, ако не оправяш и евентуално тогава. Цените бяха доста солени над 1000паунда мисляFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
https://www.gumtree.com/cars/uk/lpgЕ тия коли на газ от де се появиха в обявите им за употребявани автомобили?https://www.gumtree.com/p/porsche/po...mot/1150652959Тоя сигурно и той е някой селянин дето няма пари да си кара колата и си е сложил газ. То да беше само тоя,ами те и едни Рейндж Ровъри и всякакви други.
Коментар
-
Еми, селско си е човек. Не може да си купиш S класа за 100бона и да и набуташ газова. Купуваш си кола, която не можеш да я храниш, а си представи как я обслужва. Явно е, че човека няма реална финансова възможност за тази кола, обаче нали видяла жабата и тя вдигнала крак. За това е селско и смешно. Оправданията, че хората са еко-меко не играят. ВИждал съм и на Х5 да и се шлайфат дисковете. Значи намираш 50 бона да си купиш джип Х5, обаче не може да намериш 3-4 хиляди да и купиш дискове и ходиш да ти ги шлайфат....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...e&pageNumber=1Ще си замълча. Ей ги в немско и там пълни селяни. Даже и порше бокстер имат с газ да се продава.http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...&pageNumber=2#Тоя пък тръгнал да храни 640 коня с газ! Луди селяни.
Коментар
-
Еми да.Ей един апап до мен.Приус, дето харчи смешно малко, сложи му газ, за да му гори 4/100 газ.С класа амг 6.3 с номер с не знам си колко еднакви цифри. На газ. Убу ама 200лв му излизало ходене до Истанбул. Скъпо братче.Купи си Тесла. Жив и здрав да е, даде ми да я покарам. Е няма такъв кеф. С класата ряпа да яде. Чакай че се отплеснах.Що си я купи ? Щото в Туркито имало фрий фаст чарджър. Без пари щяло да му излиза ходенето.Туй не е ли селяния ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Kay_ написа:Еми, селско си е човек. Не може да си купиш S класа за 100бона и да и набуташ газова. Купуваш си кола, която не можеш да я храниш, а си представи как я обслужва. Явно е, че човека няма реална финансова възможност за тази кола, обаче нали видяла жабата и тя вдигнала крак. За това е селско и смешно. Оправданията, че хората са еко-меко не играят. ВИждал съм и на Х5 да и се шлайфат дисковете. Значи намираш 50 бона да си купиш джип Х5, обаче не може да намериш 3-4 хиляди да и купиш дискове и ходиш да ти ги шлайфат....ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Имам познат в Бургас,който кара Додж рам. Внесе си го от щатите в Германия ,там го кара докато беше студент и му сложи газово.И до днес си го кара на газ. Пари човека си има достатъчно да храни не един ,ами няколко джипа.Та с него сме си приказвали на тая тема и отговора му е много правилен:Защо да давам двойно повече пари за гориво,като мога да ги дам на децата си?Ползвам същият лукс на автомобила,разхода ми е наполовина.Та хората си ценят парите и си ги харчат както намерят за добре.
Коментар
-
Добре, твоя приятел защо си е купил Додж, а не Опел Фронтера? Така щяха да му останат повече парички за децата, нали? Демек Опела е евтината алтернатива на Дод-жа, така както газта е евтината алтернатива на бензина. За едното, човека не прави изключение и се напъва, ама за другото можеП.П. Гатио, купи ли я тая Алфа най-накрая?ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар