Време е за пуканки и кола.Радиоточките не са на мода
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
didich написа:Абе човек, една кола не е само въртящ момент, има още доста куп други фактори, които също не са по-маловажни, ама то при дизела освен с въртящ момент друго няма с какво да се похвалиш, за това и всички дизелджии само с това се хвалят.Ти как съпоставяш два автомобила, като говорим за ускорение ??, паркираш ги един до друг и им правиш външен оглед ли ??147/1.9 Жив Турбо Дявол (JTD) / 115+++
Коментар
-
ivel написа:е,точно въртящия момент е важен,ама как да го обясниш на хора,които са неграмотни в тази сфера.хората занимаващи се с ремонти на автомобили и учили за това знаят мн. добре.всичко друго от сорта кой на кого ще сипе на светофара може да ги говори на поляната.поздравиФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
stilo_new написа:Като гледам, темат тотално се измести на бензин срещу дизел.Бензина, с ГИ, тотално бие дизела, и то не само по финансови причини.Защо никой не мисли за екология?? И изобщо не е прав колегата, че в Лондон нямало пропан-бутан. Има и се насърчава даже.В България, заради бедността и икономията, масово се слага газ на бензинките. Но без да искаме правим колите си много по екологични. Което е много добре.При дизелите е обратно. Доказа се, ( WV ) че със всички системи за ограничаване на вредните емисии, пак замърсяват доста. А в България всичко се премахва и стават наистина много замърсяващи. рано или късно трябва да помислим за това.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
mladencho написа:didich написа:Абе човек, една кола не е само въртящ момент, има още доста куп други фактори, които също не са по-маловажни, ама то при дизела освен с въртящ момент друго няма с какво да се похвалиш, за това и всички дизелджии само с това се хвалят.Ти как съпоставяш два автомобила, като говорим за ускорение ??, паркираш ги един до друг и им правиш външен оглед ли ??punto HGT
Коментар
-
С Кисело мери младежо, вече взе да ги бъркаш. Не знам ква е била причината, аз пък с 5вратото съм тупал пунто като твоето.И кво , кой крив, кой прав, аре стига вече, че и тая тема стана боза като оня раздел.Навиваме го за дизел, но с конкретни примери за обслужване, не говорим за гонки. Не всичко е гонки. Лятото като пуснеш студеното, дизела ако е в обороти, просто ще натисне газта, ти ще сваляш предавки, за да си в обороти и за да издрапаш възвишението. Ама не караш извънградско с 5000рпм, щото па разхода ти отива в небесата.На фауве най-ми харесва реализацията в сироко - кеф ти компресор, кеф ти охлюв. Искам турбо бензин да карам, но не и на газ.Дизел се кара по-приятно, факт.Дидич, същата работа и при теб, ако ти предложат пунто с конете на твоята, но жтд - ще си много навит, убеден съмF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Дидич, същата работа и при теб, ако ти предложат пунто с конете на твоята, но жтд - ще си много навит, убеден съмpunto HGT
Коментар
-
Аз пък тате ми забрани да се пускам с коли под 150 магарета като бях със стило ... Не било възпитано да се гавриш с хората ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
GaTio2 написа:Princo написа:Аз пък тате ми забрани да се пускам с коли под 150 магарета като бях със стило ... Не било възпитано да се гавриш с хората ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
emzo написа:To тоя спор е вечен, но е факт, че се продават повече дизели евро3, отколкото бензинки.От евро4 и 5 се плашат хората, но и тях ги лекуват и си стават евро3 :DAlfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
-
Ilko написа:emzo написа:To тоя спор е вечен, но е факт, че се продават повече дизели евро3, отколкото бензинки.От евро4 и 5 се плашат хората, но и тях ги лекуват и си стават евро3 :D
Коментар
-
stilo_new написа:Ilko написа:emzo написа:To тоя спор е вечен, но е факт, че се продават повече дизели евро3, отколкото бензинки.От евро4 и 5 се плашат хората, но и тях ги лекуват и си стават евро3 :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
..А аз леко ще се вмъкна да Ви покажа едно клипче :Dhttps://www.facebook.com/streetfx/po...56686594195112btw защо ми се струва, че това има бронята на Алфа :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар