За мен лично от всичките автомобили които съм имал а те са над 15 дизели и бензини ... най добрия двигател от към мощност и динамика спрямо разход е бил на БМВ 330Д. А за колко бавен ли? Достатъчно спрял за да ми казваш че бензинов двигател примерно 2005та е по надежден и ефективен от дизелов същата година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
evgeni85 написа:За мен лично от всичките автомобили които съм имал а те са над 15 дизели и бензини ... най добрия двигател от към мощност и динамика спрямо разход е бил на БМВ 330Д. А за колко бавен ли? Достатъчно спрял за да ми казваш че бензинов двигател примерно 2005та е по надежден и ефективен от дизелов същата година.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Честно ми кажи. Кое ти представлява трудност? Да четеш или да обработваш прочетеното?ПО принцип имам защитния механизъм на такива да не обръщам внимание. Последно време се замислям, че когато не им се обръща внимание на такива се получава една такава радост във вид на присмех на фрази "малко коте"Аз като всеки човек си имам потредности. Автомобила, който карам ме задоволява на 100%. И най-важното аз и други колеги, за разлика от теб не обиждаме и да се нахвърляме по колеги каращи другия агрегат. Аз з аразлика от теб не съм резервиран, злобар, който е готов да наръга човек и слиза да шамари хора по пътя. Даже на предната страница писах за впечатлението си към определен автомобил, който е дизелов.Кога съм ти обяснявал, че бензинвия е по ефективен...???Тези кратички отговори "Където се огледаш "...на някой друг. Набеждаваш ме за нещо и после заучена фраза. Момчето Шугърбой, ти го каза ясно и кратко, но ти почна да му говори нещо наизуст.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Момче запри се малко. Значи който е на другата страна от твоето мнение бива игнориран така ли? Да. Аз съм почитател на дизелови МПС и съм подплатен със лични не малки наблюдения. Такива....тия названия си си остави за вкъщи. ...като автомобила който караш те задоволява на 100 процента тогава не налагай мирогледа си изваден от една кола върху другите. ...къде съм обидил друг? Ако говоря то говоря с ирония. Проблема в засягащите се си е в самите тях....злобар?. ...остави го за увас .Тия кратички отговори ги пускам веднага на твоите картички отговори преди да ги редактираш след като си пуснал критично нещо което ти е дошло първично на езика.
Коментар
-
evgeni85 написа:Разубедихте ме накрая. Край. Като се почувствам тарикат ама селски ще си купя ено и шес и ше му сложим газ. :D Дидич. Ела бе майсторе да ти подам лоста ...ей голяма бегачка караш :D . Викаш няма турбини мурбини. Всичко след теб остава . Поне ще ме изчакаш ли на финала или ще се върнеш да ме закачиш с въженцето да стигна на времеФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:BO написа:Kay_ написа:Това е по противно, понеже знаеш само, че е 20+, но не точно колко е. БМВ само да го натиснеш малко и скача на момента тая стрелка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
evgeni85 написа:И ти ли се обиди? Аз визирам себе си. Ако се виждаш ти в поста....Еми жалко :D Някъде казах ли ти той тя то вие те? Не. нали? Някой път иронията сваля маскитеФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Не Бо, не е усещане. Аз наистина имам против БМВ. И той е от големия % хора, които го карат, а не от марката. Визирам тези, които взимат завоите с вратите напред и ми прескачат т лента в лента, като гламави. Сори, но хората масово изтъпяват, като се качат на БМВ.Наясно съм, че не горят толкова, но при подаване рязко на газ, стрелката винаги се лепи на 20+. МНого интересно как намираш този ми офф за голям проблем. То Стефанаки, качва ли и показва 100 неща и само му се отговаряше "Не е вярно" и пак се сравняваше ЖТД++++++++++++++++++++++++ с 1,4 на газ.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:Не Бо, не е усещане. Аз наистина имам против БМВ. И той е от големия % хора, които го карат, а не от марката. Визирам тези, които взимат завоите с вратите напред и ми прескачат т лента в лента, като гламави. Сори, но хората масово изтъпяват, като се качат на БМВ.Наясно съм, че не горят толкова, но при подаване рязко на газ, стрелката винаги се лепи на 20+. МНого интересно как намираш този ми офф за голям проблем. То Стефанаки, качва ли и показва 100 неща и само му се отговаряше "Не е вярно" и пак се сравняваше ЖТД++++++++++++++++++++++++ с 1,4 на газ.
Коментар
-
Kay_ написа:Просто колкото пъти съм се возил/карал БМВ..ами все там стои тая стрелка и винаги ми е била забавна. Естествено, че не са горяли 20+/100.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Kay_ написа:evgeni85 написа:И ти ли се обиди? Аз визирам себе си. Ако се виждаш ти в поста....Еми жалко :D Някъде казах ли ти той тя то вие те? Не. нали? Някой път иронията сваля маскитеФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
evgeni85 написа:Kay_ написа:Не Бо, не е усещане. Аз наистина имам против БМВ. И той е от големия % хора, които го карат, а не от марката. Визирам тези, които взимат завоите с вратите напред и ми прескачат т лента в лента, като гламави. Сори, но хората масово изтъпяват, като се качат на БМВ.Наясно съм, че не горят толкова, но при подаване рязко на газ, стрелката винаги се лепи на 20+. МНого интересно как намираш този ми офф за голям проблем. То Стефанаки, качва ли и показва 100 неща и само му се отговаряше "Не е вярно" и пак се сравняваше ЖТД++++++++++++++++++++++++ с 1,4 на газ.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар