@pplk: Виж как гърмят 2 литра бензин и пак си помисли какво може да стане и какво не: https://www.youtube.com/watch?v=AG4JwbK3-q0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Направи ли ти впечатление, че има инхибитор на точното място? :D Такава експлозия може да стане 1 на няколко милиона. Не, че не е невъзможно, но условията стават много.https://www.youtube.com/watch?v=C9JeMn6JI94Казвам, че това с течно гориво не може да се случи!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Направи ли ти впечатление, че има инхибитор на точното място? :D Такава експлозия може да стане 1 на няколко милиона. Не, че не е невъзможно, но условията стават много.https://www.youtube.com/watch?v=C9JeMn6JI94Казвам, че това с течно гориво не може да се случи!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
spark написа:@pplk: Виж как гърмят 2 литра бензин и пак си помисли какво може да стане и какво не: https://www.youtube.com/watch?v=AG4JwbK3-q0A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Само не ми стана ясно, защо се нахвърлихте на колегата, че не искал да си вози децата в кола с АГУ? Дидича каза, че който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Ми, човека се страхува за децата си и не иска да поема допълнителен риск. Аз бих постъпил по същия начин.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Само не ми стана ясно, защо се нахвърлихте на колегата, че не искал да си вози децата в кола с АГУ? Дидича каза, че който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Ми, човека се страхува за децата си и не иска да поема допълнителен риск. Аз бих постъпил по същия начин.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
pplk написа:Само не ми стана ясно, защо се нахвърлихте на колегата, че не искал да си вози децата в кола с АГУ?mitkosoft написа:взех кола с последните си пари и накрая дебитомери колкото половин заплата които отгоре на сичкото не фигурират в никакви каталози...mitkosoft написа:На пук на общотоприетото си взех втора ръка дебитомер за 40 лева... Няма как сега да извадя 200 лева за дебитомер. Пи важното е че колата влезе в режим върви та си къса изтърканите гуми и не пуши като локомотив.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз съм много доволен, че най-накрая се изясни, че каращите на газ сме най-големия проблем на пътя. От утре ще може спокойно неправомерните пияни шофери да си прелитаг, карайки иначе чистите си коли на дизел или бензин. Колко коли на газ са гръмнали на пътя и колко убити има от пияндурници? Спомням си, преди години баща и син се опитваха да прехвхрлят газ от от бигова бутилка в автомобилна такава....тези ги пропуснете. Толкова неща се изписаха, че не е истина...то първо нютоните бяха проблем, после че били амтосферни бензинки, после имали газ щог ни свидят пари, а сега бомби сме носили.....Незнам Митко и Гената могат ли да измислят реална причина и до кога ще отговарят на постове, само на които имат отговор и то от друг човек, а те само да потвърдят. Дизелите били новите тенденции.....лелем ами двигател на кодината последните 4 години що е бензин? Хайде всеки да си кара каквото иска и да не ми се обяснява колко съм тъп, че карам атм. бензин на газ...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
mitkosoft написа:Е колега ако си ми чел докрай темите ще разбереш, че все пак дадох парите за нов оригинален дебитомер, и не съжалявам понеже вървежа на колата се върна и си изби цената отдавна с разхода на горивоПи важното е че колата влезе в режим върви та си къса изтърканите гуми и не пуши като локомотив.
Коментар
-
pplk написа:Само не ми стана ясно, защо се нахвърлихте на колегата, че не искал да си вози децата в кола с АГУ? Дидича каза, че който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Ми, човека се страхува за децата си и не иска да поема допълнителен риск. Аз бих постъпил по същия начин.
Коментар
-
Колега, аре да внеса и моите пет стинки по отношение на икономията. Когато си купувам кола, аз си правя сметка дали мога да си я позволя, разход, данъци, поддръжка и т.н. Не на последно място слагам и сигурността, която предлага, тъй като возя деца, жена и на последно място себе си. Ако сметките излизат, колата се купува. Разхода на гориво е включен в първоначалните изчисления и въобще не ме интересува, че е възможно да набия газ, примерно, за да спестя пари за гуми/ пак примерно/ За мен колата е разход, до толкова, до колкото мога да си го позволя. Ся, моето мнение е строго субективно, както съвсем субективно се подигравам на някой с V8 turbo на газ. Ми, за мен е простотия, при това върла. Ако за теб е оправдано, за мен е смешно. И както аз нямам проблем с твоето разбиране по въпроса, така и очаквам и ти да имаш същото разбиране към мен. Не е трудно!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар